Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, ноември ви носи незабравими моменти и красива любов

През ноември ще почувствате, че животът става по-щедър и мил към вас и че проблемите, които ви бяха завладяли, започват да се решават един по един. Тъй като ще имате положително настроение и мисли, ще привлечете в живота си ситуации, които ще ви накарат да забравите всичките си притеснения. Този месец ще се радвате на голяма емоционална стабилност и това ще има благоприятно влияние върху всички области на живота ви. Нови чувства ще се събудят и ще можете да изживеете незабравими моменти.



До 22 ноември Слънцето все още е в знак Скорпион и продължава да оказва благоприятно влияние върху живота ви, да ви насърчава към дейност, стремеж към постижения и самоутвърждаване. Имате позитивно мислене, ясна преценка и здраво отношение към материалните неща. Сега особеностите на характера ви се проявяват по-силно. Меркурий продължава да е в Скорпион през целия месец. Показателно е, че е в ретроградно движение от 1 до 20 ноември, поради което могат да се очакват проблеми в комуникацията ви. С договорите и устните споразумения трябва да сте много внимателни, за да не се получат грешки. Марс ще е в квадратура с Плутон на 5 ноември, затова внимавайте за отношенията с колегите в дните около тази дата. Основният проблем е, че очаквате някой друг да реши проблемите ви, независимо дали става въпрос за приятел, партньор или може би съдбата. Трябва да решавате проблемите си сами.



Венера влиза в знака Стрелец на 1-ви ноември и остава там до 25-и и е в предизвикателен квадрат към вашия знак, поради което невинаги ще сте най-добрите партньори, тъй като често ще реагирате на всичко през това време. Но с повече разбиране и нежност може да се компенсира много. След това от 26-и влиза в Козирог и образува приятен секстил. Насладете се на красиво любовно време!