И най-изящните и красиви звездни дами не са застраховани от модни грешки и демонстрацията на не особено привлекателна визия. Поредното доказателство за това идва под формата на несполучлива визия от иначе прекрасната Роузи Хънтингтън-Уайтли.

На червения килим на наградите на Harper's Bazaar Women of the Year моделът се появи с ефектна рокля в черно. Несъмнено забележителен тоалет, но уви в неподходящ размер за крехката физика на Роузи. Защо казваме това ли? Защото прозрачните cut-out детайли по роклята далеч не стояха така, както трябва, а бяха грозно набръчкани и се превърнаха в причина половинката на Джейсън Стейтъм да бъде сравнена от страна на Инстаграм потребителите с шарпей.

Модните критици също не бяха във възторг от облика на Роузи и обърнаха внимание не само на грозно набръчкания прозрачен плат, но и на неестествено смъкнатото деколте на красавицата. Няма как да си изкривим душата и да не признаем - Хънтингтън-Уайтли далче не изглежда добре в тоалета, но, имайки предвид колко е чаровна и изящна как да не ѝ прости човек модното прегрешение?

А вие, дами, какво мислите за облика на Роузи и за нейния стил като цяло?

View post on Instagram
 
View post on Instagram