Рики Мартин и съпругът му Джуан Йосеф се сдобиха с четвърта рожба. Бебето е момченце и носи благозвучното име Рен Мартин-Йосеф.

Хомосексуалната двойка оповести радостното събитие в Инстаграм със снимка на новороденото. На кадъра певецът е гушнал в обятията си малкия Рен. До щастливия татко е застанал и неговият възлюбен Джуан. Очите на гордите бащи не се виждат, но пък за сметка на това широките им усмивки издават радостта, която изпитват в този красив момент.

View post on Instagram
 


Новината, че очакват четвърто дете, Рики и Джуан споделиха в края на септември.

Това се случи по време на официалната вечеря на "Кампания за човешките права" във Вашингтон, когато Рики се качи на сцената и каза: "Семейството ми е тук. Съпругът ми Джуан, обичам те! Красивите ми близнаци Валентино и Матео също са тук. Обичам ви с цялото си сърце. Вие сте моята сила, вие ме вдъхновявате всеки ден, страхотни сте. Малката ни Лусия е поверена на всеотдайните грижи на великолепната си баба... Между другото, трябва да ви съобщя, че "ние сме бременни".

Думите му предизвикаха бурни аплодисменти в залата.

Двамата вече са родители на 11-годишните близнаци Матео и Валентино, както и на 10-месечната Лусия. Имената на сурогатните майки, родили четирите деца, се пазят в тайна.

Припомняме, че Рики Мартин съобщи през януари 2018 г., че е сключил брак с дългогодишния си партньор Йосеф. Но още при участието си в знаменитото шоу на Елън Де Дженерис през ноември 2016 г. изпълнителят разкри, че вече е бил предложил брак на любимия си.

Четете още: Рики Мартин чака четвърто бебе!