Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, избягвайте финансови рискове

Овен – В много отношения можете да успеете, но това едва ли ще стане толкова бързо. Не бъдете твърде колебливи и се доверете на добрите сили в живота. Защото днес очевидно те са на ваша страна.

Телец – Ако останете предпазливи и търпеливи в действията си, ще можете да заобиколите на пръв поглед по-големи проблеми. Избягвайте финансовите рискове. Може да се почувствате изпълнени с много положителна енергия.

Близнаци – Изберете някакво събитие, което ви интересува и отидете там. Лесно ще установите контакт с другите. С малко харизма и доза късмет това може да е приятно запознанство. Възползвайте се от възможностите, които идват.



Рак –Нека вашият партньор усети колко важен е той за вас. Помислете за многото положителни неща, които сте преживели заедно и оставете спорове и проблеми настрана. Можете да разчитате, че ще получите топъл и любящ отговор на вашите усилия. Какво ще кажете за романтична вечеря на свещи за двама ви?

Лъв –По паричните въпроси днес имате късмета на своя страна. Купете си билетче от лотарията за всеки случай. Днес е подходящо и благоприятно време да дадете на личните си отношения положителна инерция.

Дева –Нещата вървят доста гладко в отношенията с партньора ви днес. Съвместните мероприятия са източник на радост и затова трябва да отделите нужното време. Ако в момента нямате партньор, това е подходящ момент да се приближите към противоположния пол.



Везни – Днешният съвпад на Луната с Юпитер се отразява благоприятно на вашите отношения. Избягвайте уединението, подходящо време за срещи, флиртуване, забавления. Светът там чака да бъде преоткрит от вас отново.

Скорпион –Планирайте да прекарате свободното си време с партньора, със семейството или други хора, които обичате. Може би дори изпитвате нужда да се обадите на стар приятел/ка. Направете го - времето е изключително благоприятно.

Стрелец –По-добре не отлагайте никаква работа за утре, защото днес можете да подходите към задачите си по особено ефективен начин. Всякакъв вид сътрудничество ще върви гладко. Важните решения са много по-лесни за вземане от обикновено.



Козирог –Тялото и умът са в отлична форма днес и са в хармония. Чувствате се енергични. Може да се окаже, че в момента изживявате творчески подем. Чувствайте се свободни да изразите мислите и желанията си!

Водолей –Всичко, с което се занимавате, изглежда ще успее. Поддържайте контактите си и укрепвайте социалните си връзки. Това важи особено за най-близкия кръг от приятели, семейство и познати. Не ги оставяйте да чакат на задната скамейка.

Риби –Днес може да сте изправени пред напълно ново и неочаквано изпитание. Имате талант за добра импровизация. Укрепвайте добрите отношения с колегите си и предлагайте активно вашата помощ.