Автор
Woman.bg

Салма Хайек отново захвърли всички дрехи... Не е ли прекрасна?

Едва ли има звездна дама, която по-добре от Салма Хайек да доказва, че годините са просто цифра и една дама може да изглежда перфектно на всяка възраст.

Защо го казваме ли? Защото изящната латиноамериканка отново качи в профила си в Инстаграм свои снимки по бански и ни накара да занемеем от възхита.

На първия кадър, който актрисата сподели с почитателите си в социалната мрежа, я виждаме поседнала на тревата с ръце, обхванали кръстосаните ѝ крака. Косата на звездата е свободно пусната, а по лицето ѝ няма и помен от грим, само естествена красота.

Фотосът бе допълнен със статуса: "Обичам костенурките на плажа".

View post on Instagram
 

Малко по-късно Хайек се извини, че е объркала снимката и сподели кадъра, който явно е искала по начало да качи.

На него тя лежи до голяма костенурка на плажа, но ако трябва бъдем честни - заради зашеметяващата визия на Салма ни трябваше известно време, докато фокусираме костенурката... И на вас ли? Нормално!

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че миналият месец Салма Хайек навърши 53 години. Тя отбеляза празника си онлайн с ефектна снимка, на която позира по изрязан бански, щедро разкриващ перфектната ѝ фигура.

View post on Instagram
 

Партито по случай личния празник на актрисата пък се състоя в Лондон и включваше семейство, приятели и много текила, както сподели самата Хайек в профила си в Инстаграм.

View post on Instagram