Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Труден, но ползотворен ден за Девите

Овен – Вероятно ще искате да приключите с работните си задължения днес по-рано и да прекарате приятно време с приятелите си или близките. Звездите ви съветват вечерта да се насладите на простите удоволствия от живота.

Телец – Скрити емоции могат да изплуват на повърхността и тъй като ще бъдете по-чувствителни от обикновено, възможно е да приемете думите на някои хората по-особено и да се разгневите за неща, на които не бихте обърнали внимание при други обстоятелства.



Близнаци – Ще бъде трудно да запазите спокойствие, докато не намерите някакво занимание, което наистина да завладее вниманието ви. Бездействието днес е особено опасно: ако не сте заети с нищо, тогава лесно ще се отдадете на мрачни мисли.

Рак – Няма от какво да се оплаквате: по-голямата част от деня върви добре. Вие сте в мир със себе си и приятелски настроени към другите. Трудно ще устояват на чара ви, особено представителите на противоположния пол.

Лъв – Запазете самообладание. Дръжте емоциите си под контрол. Днес е особено важно да не се поддавате на провокации, да не казвате и да не правите нещо, за което по-късно може да съжалявате.



Дева – Труден, но ползотворен ден. Деловата ви активност е висока, чувствате, че сте способни да свършите много работа, но по-добре вземайте само онези задачи, които са наистина важни. Ще се дразните от обикновени дреболии, но понякога има сериозни причини да се ядосате на някого.

Везни – Сега вие сте в състояние да направите много полезни неща не само за себе си, но и за тези около вас. В личните отношения можете да поемете инициативата - това със сигурност ще бъде подкрепено от партньора ви.

Скорпион – Положителните тенденции набират сила, ще се почувствате много по-уверени, настроението ви ще се подобри. Можете да планирате всякакви срещи - те ще преминат точно както трябва.

Стрелец – Денят е благоприятен и спокоен, не носи сериозни причини за вълнения и тревожност. Усещате прилив на енергия, имате желание да правите нещо. Внимавайте обаче, прекомерната активност може да доведе до резултати, противоположни на очакваните.



Козирог
– Възможно е за изпълнението на собствените ви планове просто да нямате нито сили, нито време. Интензивността на емоциите може да е малко по-висока от обичайната. Внимавайте това да не се отрази на отношенията ви.

Водолей – Някой от вашите приятели може да ви постави в неудобно положение, по невнимание да разкрие на другите нещо, което искате да запазите в тайна. Ако някой се опита да ви въвлече в конфронтация, вие се опитайте да заемете неутрална позиция.

Риби
– Днес е възможно да забележите, че изпълнявате задълженията си много по-бавно от обикновено и че мислите ви често прелитат от едно място до друго. Бъдете внимателни, всеки си има своите мързеливи дни. Може би е време за почивка?