Автор
Woman.bg

Хайди Клум този път прекали и направи ужасен гаф

Съвсем заслужено от няколко години насам Хайди Клум се кичи с титлата "Кралицата на Хелоуин".

Празник след празник тя доказа, че е ненадмината в маскирането, появявайки се на Вси Светии като маймуна, баба, богинята Кали, Елизабет Тейлър от филма "Клеопатра" и дори като мъртъв човек без кожа, докаран на хелоуинското парти върху болнична количка.

Но всичките ѝ маскарадни визии досега несъмнено бяха задминати от тазгодишната, която, сигурни сме, седмици наред ще е широко дискутирана.

Тази година на парада по повод празника в Ню Йорк топмоделът се появи с меко казано плашещ облик, а именно на зомби. Той бе толкова реалистичен, че накара не един или двама да потръпнат от ужас при вида му. Няма как да не споделим обаче, че редица Инстаграм потребители споделиха в социалната мрежа, че този път Хайди е преминала границата на добрия вкус и костюмът ѝ е прекалено живописен и дори отблъскващ.

Самата Клум обаче, видимо горда от визията си за празника, не спря да се хвали със зомби облика си и дори публикува редица снимки и видео, които са запечатали етапите от направата на грима ѝ и поставянето на костюма.

А вие какво мислите за визията на Хайди Клум - прекалена ли е?

View post on Instagram
 
View post on Instagram