Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, любовта витае във въздуха около вас

Овен – Хубаво е да знаете точно какво искате от живота и да се съсредоточите върху него. Много смесени чувства ще бушуват във вас. Някой ще ви окаже позитивно въздействие и ще ви помогне да вземете важно решение.

Телец – Днес без значение колко искате да се отпуснете и да си починете, ситуацията няма да ви позволи да го направите. Събитията ще изискват вашето активно участие, изтръгвайки ви от състоянието на блаженото бездействие!

Близнаци – Увеличава се вероятността да бъдете на правилното място в точното време. Вслушвайте се в интуицията си и се оглеждайте за знаци от Вселената. Вашият късмет вероятно ще бъде скрит в малки неща (случайни срещи, покупки и фрагментарни диалози).

Рак – Много от вас ще предпочетат да прекарат този ден в спокойна обстановка. Вероятно ще откриете някои добри идеи в Интернет. Не забравяйте да отделите време да общувате с близките си или с партньора.



Лъв – Доброто ви настроение ви прави желани във всяка компания. Способността ви да импровизирате ще ви помогне да преодолеете някои трудности. Не забравяйте, че днес, ако инвестирате в любовта повече, утре ще ви се върне двойно.

Дева – Ако мисълта за работа не ви дава покой, можете да предприемете общо почистване на дома или да започнете ремонти, но бихте могли да организирате и семейна почивка.

Везни – Мнозина ги очакват романтични моменти. Колкото повече отваряте сърцето си за любов, толкова по-добре ще се почувствате. Днес е възможно Купидон да изстреля стрелите си срещу вас без предупреждение.

Скорпион – Хубаво е да се посветите на дома и семейството. Емоциите ще играят важна роля в динамиката на отношенията днес. Вероятно ще предпочетете спокойствие, тишина, свобода, релаксация. Една добра почивка ще презареди батериите ви напълно.

Стрелец – Днес се оставете да плувате по течението. Приемете живота такъв, какъвто е. Някои обрати в събитията могат да ви изненадат. Превръщайки се в наблюдатели, ще можете да видите много неща от нов ъгъл.

Козирог – Жизненият ви потенциал постепенно се увеличава, ще почувствате прилив на нова енергия. Ще бъдете в отлична форма. Денят е благоприятен за уединение и индивидуални занимания. От вас зависи да прекарате една хубава романтична вечер.

Водолей – Вдъхновението днес може да обхване дори онези, които са свикнали с по-рационално отношение към живота. Опитайте се да насочите творческата си енергия към обновление на интериора на вашия дом или да експериментирате с гардероба и прическата.

Риби – Днес е по-добре да не предприемате нищо важно и трудоемко. Отпуснете се и се насладете на почивния ден. Може да изберете да се видите с приятели или да правите нещо друго, с което да се разведрите.

Четете още: 10 супер готини черти от характера на зодия Скорпион