Автор
Woman.bg

Кои са големите победители на наградите на MTV?

Вчера вечерта в Испания се състоя раздаването на тазгодишните награди MTV EMА. Сред големите победители несъмнено бе американката Били Айлиш, която получи цели две награди - за най-добър нов изпълнител и за най-добра песен.

Сред другите отличени по време на церемонията бяха Тейлър Суифт, която получи наградата за най-добро видео към песента ME!, и канадецът Шон Мендес, който грабна приза за най-добър изпълнител.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

За най-добър хип-хоп изпълнител пък бе определена Ники Минаж.

Американката Холзи беше призната за най-добра поп певица, а южнокорейската група BTS получи наградата за най-голяма брой фенове. Учудващо за всички, Ариана Гранде, която имаше цели седем номинации, не успя да грабне нито една награда.

По време на вечерта впечатление направиха не само звездите, които се качиха на сцената, за да получат своето отличие, а и тези, които се разходиха по червения килим. Може би, най-голяма еуфория предизвика появата на Кристиано Роналдо. Той пристигна в компанията на своята половинка Джорджина Родригес, която бе заложила на ефектна рокля в син цвят.

View post on Instagram
 

Никол Шерцингер несъмнено бе една от големите атракции на раздаването на тазгодишните награди MTV EMА, провели се преди броени часове в Испания.

Тя се появи на събитието в искряща рокля в червено, чиято мини дължина ефектно разкриваше дългите крака на певицата. Никол видимо не само изглеждаше, но и се чувстваше перфектно и закачливо позираше за фотообективите на присъстващите папараци.

View post on Instagram
 

Няколко часа по-късно експоловинката на Григор Димитров замени червената рокля с черна, отново къса и ефектно разкриваща краката ѝ, но този път и с дълбоко деколте, което също не оставаше много на въображението.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Въпреки че видимо Никол бе щастлива, истината е, че в момента тя преминава през доста труден период. Преди броени дни от този свят, само на 35 години, си отиде братовчедът на Шерцингер. Мъжът е починал вследствие от удар от лек автомобил.

Самата Никол Шерцингер определи случилото се като "кошмар, от който никога няма да се събуди".