Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес не падайте духом

Овен- Подхождайте с по-голямо внимание към деликатните теми. Избягвайте да проявявате цинизъм. Открийте тайните подбуди на хората, които се опитват да ви пречат и намерете начин да ги отстраните от пътя си “без бой”.

Телец- Днес можете да отстъпите от съвместните дейности и в много отношения да действате по свое усмотрение. Вашето желание да следвате собствените си планове и правила може да доведе другите до гняв.

Близнаци- Днес някои ще имат много физическото натоварване, други интензивна умствена дейност. С упоритост и хъс ще действате през целия ден. Ще бъдете под влияние на емоционално напрежение.

Рак- Имате нужда от повече яснота във връзка с някои въпроси. Преразгледайте своите планове и помислете как да ги оптимизирате. Ако изразявате по кротък начин вашите мисли, ще накара другите да ви съдействат.

Лъв- В днешния ден вашата лична енергия е доста силна. Навсякъде вашата компания ще е желана. Намирате се на прав път, но ситуацията може да вземе странен обрат. Не е подходящо времето за провеждане на важни разговори.

Дева- Преди обед можете да си позволите да се отпуснете малко. През втората половина на деня ще бъдете по-активни и напористи в действията си. Не си поставяйте твърде сложни цели, изберете рутинна работа и я вършете постепенно.

Везни- Днес ще се отдадете на интензивна работа, голяма част от нея ще е свързана с информация и документи. Прекомерното ментално напрежение може да окаже влияние върху състоянието на вашето здраве. Не се поддавайте на умишлени провокации!

Скорпион- Днес не е желателно да се уреждат взаимоотношения, да се обсъждат важни проблеми за работа и да се говори за нещо сериозно. В любовта и брака сексуалният аспект ще играе голяма роля, както и дълбокият емоционален резонанс между партньорите.

Стрелец- Очаква ви забързан и неспокоен ден. Вземете мерки за безопасността си във всякакъв аспект. Оценете ресурсите си и поемайте рискове само заради сериозна цел. Ако не сте достатъчно добре подготвени, може да се провалите или да се върнете назад. Не падайте духом, каквото и да стане!

Козирог- Може да почувствате необходимостта от преструктуриране на вашето партньорство. Сега не се препоръчва да бързате с приемането на каквито и да било решения, тъй като процесът на преосмисляне може да бъде доста дълъг.

Водолей- Може да ви притиснат в ъгъла, но вие не се паникьосвайте. Запазете спокойствие и хладнокръвие и ще се справите с положението. Стойте настрани от хора, които са настроени войнствено.

Риби- Днес мнозина от вас са вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Хороскопът ви показва, че е по-добре да прекарате този ден у дома или в среда, която да ви осигури уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност с любим човек.