Смята се, че всяка жена е способна да създаде уют в дома си и да обсипе съпруга си с любов и ласка. Астролозите обаче не са съгласни с това твърдение. Зодията може да покаже дали дадена госпожица е способна да стане идеална госпожа.

Според астролозите рождената дата и зодията влияят много на характера на човека. На някои жени им е писано да станат пазителки на домашното огнище и прекрасни майки, докато други дами са независими и своенравни. Астролози съставиха рейтинг на най-лошите съпруги според зодиакалния знак, за да са наясно господата с кого ще имат най-сериозни проблеми в семейните отношения.

Близнаци

Жените, родени под този знак, са „надарени“ от звездите с непостоянство и дори известна вятърничавост. Те са творчески натури и имат актьорски талант. Понякога обаче именно това им пречи да изградят щастлив брак. Прекрасните Близначки не са твърде верни и предани, те обичат другите да им се възхищават и с удоволствие флиртуват и си хващат любовници. При това тези дами усещат добре хората, така че, ако любимият им също пожелае да кръшне, ще узнаят за това още на етапа на планиране. Жените, родени под този знак, не се славят като добри домакини – не очаквайте да поддържат ред в дома си.

Лъв

Лъвиците са своенравни и понякога дори егоистични. Те не са свикнали да дават, предпочитат да взимат – колкото повече, толкова по-добре. Искат скъпи подаръци и почивки на най-добрите курорти. Дори и това обаче няма да гарантира, че щедрият господин е успял да завоюва сърцето на Лъвицата. Семейните отношения с нея могат да бъдат достатъчно мъчителни, но още по-тежък ще е разводът. Представителките на този знак никога не отстъпват и ако мъжът не играе по правилата им, правят всичко възможно да направят живота му след раздялата непоносим.

Скорпион

Жените, родени под този знак, се славят със своя сексапил, те са страстни и привлекателни. Човек просто не може да устои на чара им. Ако обаче мъж се влюби в жена Скорпион и дори реши да ѝ предложи брак, по-добре ще е да не разчита на спокоен и стабилен семеен живот. Тази дама обича другите да ѝ се подчиняват безпрекословно и да удовлетворяват желанията ѝ. Скорпионите умеят да вдигат скандали, да правят сцени и да постигат това, което са искали. С такава жена със сигурност няма да скучаете.

Стрелец

Жените-Стрелци не са много по-различни от Скорпионите. Те също искат мъжът да им се подчинява безпрекословно. Щом придобие статута „съпруга“, такава дама ще очаква мъжът ѝ да изпълнява нейните указания и да угажда на прищевките ѝ. В случай на отказ или протест разплатата ще е жестока. При това жените Стрелци не са склонни да се занимават с чистене, домакинска работа и готвене – тези задължения ще легнат на плещите на мъжа.

Риби

На пръв поглед може да ви се стори, че Рибките са мили, нежни и чувствени. След сватбата обаче партньорите им ще открият съвсем други черти у своите булки. Жените Риби се славят със своята обидчивост и истеричност. Съпругът е по-добре да не се прибира късно от работа, иначе вкъщи ще го очакват скандали и сълзи. Когато жената Риби е в добро настроение, тя е просто чудесна, но ако е потисната или изнервена, ще си го изкара на половинката.