Автор
Цвета Герчева

Кажи ми как ще прекараш Черния петък, за да ти кажа какъв си

Казват, че хората се делят на два вида - на такива, които знаят какво искат от живота, и на такива, които още не са разбрали. Е, аз имам една допълнителна трактовка - хората се делят на такива, които имат идея как да прекарат добре петък вечер, и на такива, които и тази година около Black Friday ще бъдат леко изнервени, малко припряни и много амбициозни в търсенето на поредното "съкровище" намалено с 32%.

Дали е въпрос на характер, или на строго възпитан навик никога да не ходя да пазарувам, когато има прекалено много хора излезли на лов за "съкпоценности", но тази година имам друг план за Black Friday. Това е малък ъпдейт - едно ниво над онова мое старо "АЗ", което още не беше открило удобството от онлайн пазаруването. Откакто поръчах няколко пъти вече знам, че мога да си взема чифт обувки даже в 2 посреднощ и да ми ги доставят вкъщи. Аз обикновено давам адреса в офиса - много е готино като започнат да пристигат кутиите с доставки. Всички колеги се суетят, разглеждаме на кого какво са пратили и... абе има си една щипка шик в това да си чакаш новия комплект дантелено бельо и кожени ботуши в офиса. Аз лично започвам да се влюбвам в това усещане.

И ако трябва да съм честна - имам си нов ритуал. Вечер след дълъг душ лягам на дивана и отварям да прегледам какво ново има в мобилното приложение на Fashion Days (Можете да си го изтеглите от тук и тук ). Харесвам този сайт, защото това е първият онлайн портал, от който някога съм си купувала нещо изобщо. Сега тия готини хора имат стотици оферти и много ме усмихнаха с идеята да направят голямата Black Friday кампания още от сега, а на всеки, който пазарува този уикенд дават възможността да спечели супер награди. Офертите са актуални в момента! Можете да ги видите от Т У К

Ако пазарувате сега, имате страхотната възможност да спечелите вино, билети за кино или готини книги.

Каква е идеята ли? Ами - май е по-добре да купите нещо добро от любимите си марки на изгодни цени онлайн още този уикенд, а последният петък на ноември да оставите за нещо, което наистина ви носи наслада. Нов филм, книга за приключения или чаша Божоле. Тази година е много добро.

Black Friday вече започна. Разгледай офертите, преди да са приключили от Т У К. Имате време само до неделя.

(в материала има продуктово позициониране)