Звездата от „Откраднат живот“ Радина Думанян се оказа страстна еко активистка. Чаровната актриса се похвали в профила си във Фейсбук, че е засадила заедно с приятел 35 акации.

Ето какво написа Думанян:


„Двама човека засадихме 35 акации за един час. Кампанията е впечатляваща, всичко е добре организирано, достъпно и най-вече обнадеждаващо някак. Имаше много доброволци - почти всички бяха семейства с деца, които възпитават хлапетата в някаква адекватна грижа за мястото, в което живеем. Да садиш дървета е лесно, стига да имаш съзнание за това кое е по-важно от друго. Следващата събота и неделя ще е последната ви възможност за тази година. Може пък да се видим там“, надява се актрисата.

fbpost


Почитателите на Радина изпаднаха във възторг от постъпката ѝ: „Изключително благородно дело от Ваша страна и великолепен пример за обществено подражание ! Чудесно е, че сте намерила съмишленици.“ „Вие сте чудесни! Има надежда.“ „Винаги си била добър пример. Адмирации“, коментират феновете.

fbpost


Припомняме ви, че Радина Думанян стана любимка на телевизионните зрители с ролята на анестезиолога д-р Биляна Захариева в хитовия сериал „Откраднат живот“.