Автор
Woman.bg

Думата имат зъболекарите: принц Хари е с най-хубава усмивка

Принц Хари е с най-красивата усмивка в кралското семейство, заключиха ортодонти, цитирани от сайта Еxpress.co.uk

"Като дете той години наред е носил брекети, навярно и поради това днес зъбите му са така перфектни", споделя специалистът Матю Роуз пред изданието.

На второ място в класацията на ортодонтите за най-безупречна усмивка е поставена Кейт Мидълтън. "Тя притежава, както ние в гилдията казваме, "неперфектните съвършени зъби". Те са прави, но не идеално подравнени, имат добър размер и форма, въпреки че съотношението дължина и ширина не е най-доброто", допълва Роуз.

Запитан относно зъбите на Меган, ортодонтът пояснява, че те се радват на голям интерес и често клиенти отиват при него с молбата да им направят същите. Той обаче подчертава, че те са "прекалено американски". Запитан какво означава това, мъжът пояснява, че прекалено белият им цвят ги прави да изглеждат неестествени, поради което лично далеч повече харесва зъбите и усмивката на Кейт Мидълтън.

Относно зъбите на принц Уилям Матю Роуз е категоричен, че те далеч не са перфектни, но пък изглеждат доста добре. Подробност, която мнозина не знаят, е че принц Уилям претърпява ортодонтска операция, защото през 2014-а година един от зъбите му е наполовина счупен по време на сватбено тържество.