Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес ви очакват изненади

Овен –Днес избягвайте гневните чувства, ако около вас възникнат конфликти. Най-добре е да се изолирате от такава среда, така че всяка отрицателна енергия, която може да съществува, да не ви повлияе. Луната ви носи обновяване във вашия живот.

Телец – Ако не сте сигурни в пълния успех, по-добре не започвайте нов проект днес. Втората половина на деня е по-добра и интересна от първата. Вероятно в този ден ще трябва да решите проблемите на членовете на семейството.

Близнаци – Старайте се да не правите необмислени действия. Нови идеи бушуват във вас, но когато става въпрос за тяхното реализиране, всичко тук е мъгливо и ненадеждно. Здравните проблеми не трябва да бъдат пренебрегвани.



Рак –Време е да забравите малко за обкръжението си и да се съсредоточите върху собствената си личност, да се грижите за себе си, така както заслужавате. Не забравяйте, че ако вие сте добре, ще направите всичко възможно и хората, които обичате също да са добре.

Лъв – Чувствате се добре и ви очаква спокоен период. Ще бъдете мотивирани да работите за лични цели. Общуването с приятели, тяхната подкрепа и разбиране могат да допринесат решаващо за развитието на важна ситуация. Възможни са и нови запознанства.

Дева – Днес ще бъдете по-чувствителни, но опитайте да го скриете. Ежедневните проблеми се отразяват зле на любовния ви живот. Не позволявайте на емоциите да ви завладеят. Говорете открито с любимите си хора.



Везни –Канализирайте емоциите си по положителен начин и не позволявайте на външен натиск да ви влияе. Вашата яснота и постоянство ще ви помогнат да постигнете успех. Луната активира вашия сантиментален живот.

Скорпион – Някои събития ще се превърнат в източник на радост и удовлетворение, докато други ще ви изненадат. Възможно е да поемете повече ангажименти, но да нямате достатъчно време, за да ги изпълните.

Стрелец – Старайте се да действате със здрав разум, а не с емоция. Стремете се към стабилност и не си позволявайте лекомислени действия. Проявете сдържаност, за да не направите нещо глупаво на бързо.



Козирог –Добро време за поставяне на краткосрочни цели в професионалната област. Луната ви тласка да обновите живота си. Венера ви помага да се чувствате привлекателни и магнетични и да се насладите на съблазънта, която събуждате у другия пол.

Водолей – Ще сте склонни да действате предпазливо, за да не направите грешка и да не вземете прибързано решение. Бъдете внимателни в контактите си с непознати. Поради разсейване можете да изгубите важни неща.

Риби –Вашите емоции ще бъдат много интензивни и ще изживеете специални моменти. Този ден посветете на личния ви живот. Накарайте любимия човек да ви погледне с различни очи. Променете се, вие сте способни актьори, можете да играете всякакви роли.