Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през декември очаквайте дъжд от пари

Декември 2019 г. ще бъде особено продуктивен период по финансовите и професионални въпроси. Ще трябва да решите някои битови проблеми в дома си. Трудности може да срещнат онези от вас, които имат да решават жилищни или имотни проблеми.
Предстои ви забележителен период, когато Юпитер ще влезе в 5 –я ви дом (сектора на любовта, взаимоотношенията, творчеството, децата). Този дом се активира и от Венера, която ще пребивава там до 20 декември, а от 21-ви Слънцето се премества там, на 26-ти - слънчевото затъмнение. Засилва се креативността и желанието ви да се откроите. Това е страхотна астрологична възможност. В професионалният живот ще ви е по-лесно да проявите своите таланти и умения. Инвестирайте в повишаване на тези умения или преквалификация, като по този начин разширите обхвата си от възможности за работа. Ако търсите работа, след 21 декември имате добър шанс да си намерите такава.


Жизнеността, желанието да покорявате и съблазнявате отново се завръщат. Ще бъдете по-отворени при изразяване на чувствата. Ако още сте свободни, можем да кажем, че навлизате в страхотен период. Не бързайте обаче да предприемате по-сериозни стъпки, защото това не е подходящ период за дългосрочни решения. Дайте си достатъчно време за преценка, преди да преминете към узаконяване на връзката. Избягвайте ревността в личните си отношения, което може да внесе напрежение във връзката ви преди празниците.


Ще се чувствате добре психически и физически. Уран, вашият управител на дома на здравето, е в добри отношения с Юпитер, така че ще имате много енергия, ще бъдете вдъхновяващи, с добро чувство за хумор и ясен ум. Ставате по-оптимистични и ще използвате „подаръка” на звезди по най-рационален и практичен начин.