Автор
Woman.bg

Стаси Айви специален гост на червения килим в Берлин

Журналистът Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин бяха сред специалните гости на червения килим на 32-то издание на Европейските филмови награди или така наречените европейски Оскар-и.

Сред номинираните и наградени творци, които също бяха на килима, двете дами се срещнаха очи в очи с режисьорите Педро Алмодовар, Павел Павликовски, Вернер Херцог, както и актьорите Жулиет Бинош, Пиерфранческо Фавино, Адриана Угарте, Трин Дирхолм. Иконата на френското кино – Бинош стана носител на награда за цялостен принос в киното и ще сподели пред камерата на Cinema Confidential дали тя избира филмите си или по-скоро те избират нея. А номинираният в няколко категории любим режисьор на цяла Испания и света – Педро Алмодовар ще разкаже за някои от историите, провокирали го да стане филмов творец. Антонио Бандерас, който играе главната роля в неговия полу-биографичен филм “Болка и величие” си тръгна с приза за най-добър актьор. Големият победител на вечерта стана филмът на режисьора Йоргос Лантимос – “Фаворитката”, а Оливия Колман беше провъзгласена за най-добра актриса. Българският филм, който жъне успехи по света – “Ирина” също беше номиниран в категорията “европейско откритие”. На церемонията присъстваха режисьорът Надежда Косева, актрисата Мартина Апостолова и продуцентът Стефан Китанов. Ще чуем какво споделят и те минути преди голямото шоу.

Очаквайте срещите с всички тези големи имена още в четвъртък. Стаси Айви и Диляна Флорентин също бяха облечени в тон с дрескода на такова звездно събитие и заложиха на рокли на модния бранд BEYOND, които приковаха погледите на присъстващите и двете дами получиха много комплименти за визиите си.

Епизодът от червения килим в Берлин ще бъде последен за поредицата за тази година. В началото на следващата екипът ще се насочи отново към Лос Анджелис и Канада с много нови приключения и герои.

Следете Cinema Confidential тук:

www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/