Звездата от „Откраднат живот“ – Наум Шопов и половинката му Теа Минкова, показаха новородената си дъщеричка в профила си в Инстаграм. Малката Амая проплака на 5 декември, а вече е звезда в социалните мрежи. Младата майка сподели трогателна снимка с бебето си в своя профил. За часове кадърът събра над 32 хиляди харесвания.

View post on Instagram
 

До снимката Теа написа: „Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане. Огромно благодаря на д-р Коновалова и целия ѝ екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас!

View post on Instagram
 


Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата. Благодаря ти и на теб, Наум Шопов - голям отбор сме! Сега ни предстои голямото опознаване с Амая. Истината е, че след минути ни предстои първото къпане."

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че младите родители се сгодиха през ноември миналата година. В края на юни тази година влюбените гълъбчета споделиха с феновете си щастливата новина, че очакват първото си дете. Двойката публикува кадър в Инстаграм, на който показа разпечатка от ехографа. Името, което Наум и Теа са избрали за дъщеричката си - Амая, означава „нощен дъжд“.

___

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.