Автор
Десислава Недева

Разврат и разхищения носи съвпадът на Слънцето с Юпитер

На 27-и декември ще се случи едно уникално астрологично събитие, което ще изиграе съществена роля в живота на всеки един от нас. Това е съвпадът на Слънцето с Юпитер, който ни носи усещането за благополучие, щастие и оптимизъм. Късметът, който сякаш ни следва по петите, може да се усети и като чудесна възможност за израстване на личностно, професионално и духовно ниво. Ще преливате от енергия и ще чувствате непреодолимото желание да гребете от живота с пълни шепи.



Ще получавате комплименти и подаръци на поразия, но също така и вие ще станете по-щедри и отзивчиви към околните. Ключовата дума на този транзит е „експанзия“, затова очаквайте разширение по всички теми, които ви вълнуват и по които работите усърдно от няколко години насам. Ще усвоявате нови знания и умения с лекота, ще пътувате на кратки и далечни дестинации, ще стартирате нови проекти. Всичко, което започнете в този период, ще има дългосрочни положителни ползи за бъдещето.



Лошата новина е, че както положителните промени във вашето битие ще се разширяват и процъфтяват, но същата съдба очаква и негативните проявление. Ето защо е важно да се съсредоточите върху конструктивните действия, ако не искате да изпаднете в състояние на прекалена екстравагантност и разхищение, за което след време ще съжалявате.



Интересното в случая е, че новият цикъл между Слънцето и Юпитер се случва малко след пръстеновидното слънчево затъмнение в знака Козирог и то в непосредствена негова близост. Слънцето символизира личността, а Юпитер е висшият ум, поради което моментът е особено подходящ за по-задълбочено изследване на нашите вярвания и ценностната ни система като цяло. Все още ли е актуална? Кореспондира ли адекватно с човека, в който сте се превърнали? Помислете добре какъв човек сте били в миналото, как сте се развивали през годините и каква личност искате да бъдете занапред. Ако си изясните тези фундаментални истини за себе си, ще ви бъде много по-лесно да намерите своя път в живота, който да следвате с цялото си сърце и увереност, че това е вашата съдба и мисията ви в живота. Ще се почувствате като едни пълноценни и успешни хора и като такива ще бъдете най-полезни не само за себе, но и за обществото.

Благодарим ти, гиганте Юпитер, че прие в обятията си Слънцето и ни даде неограничени възможности за развитие.

Четете още: 2020-та е годината на Металния Плъх. Вижте каква ще бъде тя според китайския хороскоп