Никол Кидман е и винаги ще бъде една от най-красивите жени в Холивуд, на които нито един мъж не би могъл да устои. За съжаление обаче годините си минават, а с тях си отива и младостта, което неминуемо води до промяна във външния вид.

Ние, дамите, сме особено чувствителни на тази тема и сме готови на какво ли не, за да излъжем времето и да си останем вечно млади. Никол също не прави изключение, като неведнъж се е обръщала към естетичната медицина. Ботоксът и филърите съвсем не са непознати за нея, но това е напълно разбираемо за дама от този ранг, която не излиза от светлината на прожекторите.



Само че актрисата не може да прикрие годините си и медиите подчертават, че в последно време тя изглежда застаряла. 52-годишната Никол се появи на бляскава премиера в Лос Анджелис, където както обикновено, бе заобиколена от десетки фотографи, нетърпеливи да я заснемат. От кадрите се вижда, че нежното ѝ лице вече не е толкова гладко, но е все така чаровна и обаятелна. Според западните медии бръчките по лика ѝ са твърде дълбоки, заради което тя дори изглеждала още по-възрастна. Някои от тях предположиха, че това е страничен ефект от множеството процедури, на които се е подложила. Други пък изтъкват, че гримьорът ѝ не се е справил достатъчно добре.



Но колкото и време да минава, Никол Кидман си остава красавица трепач!

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.