В средата на декември всички ние очакваме с нетърпение коледните празници и последното, за което мислим, е фигурата ни. Някак суетата отстъпва пред мисълта за апетитната празнична трапеза, а мислите за шоколадов тен ни се струват още по-далечни.

Но един бърз поглед в социалните мрежи, по-специално в профила на една от родните звездни красавици в Инстаграм, ни кара да мислим, че вместо Нова година и Коледа, се задава по-скоро лятото. Певицата Райна показа невероятен тен посред зима, демонстрирайки изваяната си фигура.

View post on Instagram
 


Зеленооката хубавица, известна още като „пилето на попфолка“, не спира да публикува снимки по бельо. Макар навън температурите да са ниски, гледката ни кара да се сгреем. Освен че често си подарява почивки до екзотични места, очевидно Райна обича да посещава и солариума, заради което в момента кожата ѝ е с бронзов загар. Така че, ако се нуждаете от лятно настроение преди коледните празници, хвърлете един поглед върху горещите кадри, които вече се радват на хиляди харесвания и стотици коментари.

View post on Instagram
 

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.