Автор
Пепа Попова - Пепита

Като бонбон: Ефектни визии в метални нюанси за новогодишната нощ

2020-та е на прага ни с нови надежди, цели и намерения, но преди да продължим устремено напред към новото десетилетие е време да се сбогуваме с 2019-та подобаващо и да посрещнем Новата година със стил.

Според източния календар следващата 2020 г. ще премине под знака на Белия метален плъх, което означава, че роклите в метални, сребърни и бели нюанси могат да се окажат важен пропуск за купона във вълшебната нощ. Всъщност, задачата да се снабдим с бляскави облекла се оказа доста интересна и никак не сложна, тъй като в колекциите на големите модни къщи за сезон есен-зима 2019/2020 са налични много опции в необходимата цветова палитра.

Michael Kors например демонстрира романтична рокля с волани, наподобяващи станиол за бонбони. Rodarte показа вечерна визия в бяло злато, в която лесно можете да посрещнете не само Нова година, но и да украсите всеки червен килим (както вече направи Селин Дион).

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Нюансите на металите ще “управляват” партитата през новия сезон. И ако David Koma се насочи към футуризма, демонстрирайки образ от бъдещето, Saint Laurent не успя да устои на магическата естетика на 80-те - на модния подиум Кая Гербер показа дръзка мини рокля с пайети и обемна пандела на рамото. Антъни Вакарело се заигра с мини дължините, а Алберта Ферети възпя макси роклите с едно изключително интересно изпълнение - дизайнерът представи полупрозрачна фантазия, обсипана с метални люспи с различни форми и размери.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Надявам се, че с тези бляскави вдъхновения ще успеете по-лесно да изградите своя стратегия за празнична визия за новогодишната нощ. Достатъчно е да заложите на метална цветова гама и да изберете едно от тези три неща: ефектна рокля, бляскав топ или лъскави панталони.

Празнични рокли

С помощта на тези празнични рокли, изработени от тържествени материали, всяко момиче ще се почувства като кралицата на партито. Остава да добавите чифт елегантни обеци и семпли обувки, за да не претоварите и без това ефектната визия.

View post on Instagram
 

Бляскави топове
Елегантните топове в метални нюанси са идеалното допълнение към новогодишния образ и са сред основните покупки на този сезон. Блузите с благороден блясък на светли и тъмни метали изглеждат не по-малко впечатляващи от бляскавите рокли, но в същото време са по-практични и универсални на външен вид. Такава блуза може да се носи с креп панталони, които леко ще балансират степента на тържественост; Можете да комбинирате с пола в същия нюанс, ако искате да искрите като шампанско в новогодишната нощ, с чифт черни копринени свободни панталони или пола.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Лъскави панталони

За да създадете празнична визия е достатъчно да заложите на панталони с характер. Елегантните пайети, благородният блясък на кадифето или “пенливите” кристали се комбинират най-добре с обикновен топ, едноцветна блуза или бяла риза.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Накрая не ми остава нищо друго, освен да ви пожелая и много блясък в очите, защото бляскавите дрехи вървят само с искри от щастие в очите и звездички в чашите.

До догодина!