Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, 2020-а ви носи нова любов и пари

Водолеите са склонни да бъдат дружелюбни и честни, когато са с приятелите си. Те обичат да бъдат независими и креативни. Те са високо интелигентни хора, но на моменти могат да бъдат неемоционални и откъснати от света. Знаят кои са и колко струват. Оригинални, революционни, иновативни, търсещи независимост.

Хороскопът за 2020 прогнозира, че много нови възможности ще ви дойдат тази година! Ще се почувствате по-импулсивни, което ще внесе някои промени в живота ви. Тази година също ще сте по-директни, което също може да ви помогне да преминете напред. Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, освен ако не харчите безотговорно. Вашите опции са безгранични.

Понякога сте склонни да се претоварвате и после нищо да не правите с дни. Стремете се към правилните пропорции, не хабете ресурсите си, защото все пак ще имате много работа. Настроението ви ще бъде често нестабилно. Във финансово отношение недейте да си сътрудничите с никого. Избягвайте хората, които искат само да се възползват от вас и многократно са злоупотребили с вашето доверие.

Научете се да казвате смело „не”. Не се предавайте. Не приемайте твърде сериозно нещата, които ви нараняват. Погрижете се за духовния си живот, както и за емоциите си. Не се дистанцирайте от тези, които ви обичат и ви желаят доброто. Поне ги чуйте. Време е да се отворите към външния свят. Споделете духовните съкровища, които са вътре във вас.

Във връзката ви ще има напрежение, главно заради вашето нетърпение. Партньорът ви трудно ще понася промените в настроението ви. Помнете, че не трябва да приемате съществуващия си партньор за даденост, такава тактика може да е провал. Не забравяйте, че в двойката трябва постоянно да „съживявате” страстта и топлите чувства. Не чакайте половинката ви да направи това - вземете нещата в свои ръце. Правете изненади, бъдете щедри и даряващи.

Има перспектива за нова любов, при положение, че сте готови за нея. Ако сте неженени, тогава трябва да отидете на някои нови места, за да можете да се запознаете с нови хора. Много по-вероятно е да откриете романтика с нови хора, отколкото сред приятелите.

Не съжалявайте за миналото, не можете да го промените вече. Не се страхувайте за бъдещето, големите тайни са скрити. Когато им дойде времето, сами ще разберете. Предопределеното също не можете да промените. Затова живейте в настоящето и се възползвайте от всичко, което ви е дадено. Забележете красотата на света около себе си. Щастлива нова година!