Отдавна социалните мрежи са нашият прозорец към света и благодарение на тях можем да се свържем, с когото и когато решим. Родните звезди също ги използват, не само за да споделят с феновете си как протича всекидневието им, но и за да следят световноизвестните личности. Но далеч по-рядко може да се случи западна звезда да последва някоя наша знаменитост и дори да я поздрави публично.

Точно това се случи през последните дни на фолк дивата Преслава. Тя получи признание не от кого да е, а от една от звездните сестри Кардашиян! Снимката, която предизвика възхищението на Клои, е споделена от Преслава през последните дни от 2019-а, а на нея певицата се е разположила удобно на кожен бял офис стол, облечена в празнична бляскава рокля. Посланието на публикацията гласи: „И шефският стол ми отива“.

View post on Instagram
 


Съвсем обичайно, кадърът събра хиляди харесвания и коментари, но този път към възхитените почитатели се включи и Клои Кардашиян с коментара: „Толкова красива!“. Изненадващото признание бе забелязано от феновете на Преслава, а също и от самата нея. Тя бързо, бързо отговори с благодарност и емотикон сърчице.

View post on Instagram
 


Четете още: Брад Пит е излизал със „сестрата“ на Дженифър Анистън?