Автор
Пепа Попова - Пепита

Най-смелите рокли от наградите Златен глобус за всички времена

По традиция в началото на всяка година започва сезонът на наградите. Първите фаворити в областта на киното и телевизията за последната година ще бъдат определени на церемонията по раздаване на статуетките Златен глобус, която ще се проведе след броени часове в Лос Анджелис в хотел Бевърли Хилтън и обещава да бъде както винаги бляскава и забавна.
Всяка година звезди от телевизията и киното се обединяват, за да отпразнуват най-доброто в екранното творчество, а доброто настроение и леещото се шампанско създават едно наистина прекрасно изживяване както за главните участници там, така и за милионите зрители пред телевизионните екрани. Очакваме отново тази енергия да оживи червения килим, позволявайки както винаги на известните личности да поемат най-различни рискове, които не биха посмели да опитат на други събития. Присъстващите на „Оскари“-те могат да се насладят на елегантността на Стария Холивуд, но Глобусите са одухотворена витрина за модни рискове.

А сред най-смелите в облеклото през годините можем да отличим Шер, която се появи в миниатюрна кожена мини пола на церемонията през 1984 г., за да вземе наградата си за най-добра актриса в поддържаща женска роля или Мелани Грифит - в рокля с пайети в цветовете на дъгата и с къса коса през 1987 г., както и дръзката визия на Кортни Лав, оставяща малко на въображението в рокля Dior Haute Couture. Не по-малко ексцентрични визии сме виждали през годините и от мъжете: незабравим ще остане образът на Джони Деп през 1991 г.

Часове преди поредната годишна церемония се обръщаме назад към някои от най-оригиналните, интересни и запомнящи се тоалети:

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram