Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, денят ще е сложен за мнозина

Овен – Има неща, които са ви помогнали да стигнете до успеха, но има и неща, които са ви накарали да осъзнаете как изглежда дъното. Никой опит не е само добър или лош. Всеки от тях изигра важна роля в усвояването на житейски уроци и изграждането на вашия характер.

Телец – Звездите ви съветват да бъдете по-рационални при харченето. Днес Луната е в дома на парите на вашия знак, което може да означава непланирани разходи. Покупките са възможни под въздействието на моментно желание, но впоследствие се оказват ненужни.

Близнаци – Днес в живота ви не се предвиждат изненади - всичко ще е както е планирано, както го искате. Странично мнение може да ви помогне да разсеете мъглата и да вземете свое решение по някои въпроси.



Рак
– В работата ще трябва да използвате въображението и креативността си, за да решите някои делови въпроси. Възможно е да има пречки пред изпълнение на работните задачи, но можете да ги преодолеете.

Лъв – По-лесно е да осъзнаете истинските си желания. Звездите ви съветват да бъдете отворени към иновациите и да не се страхувате да експериментирате. Ще устоите на всяко предизвикателство, тъй като искате да направите живота си по-ярък.

Дева – Денят е идеален за самостоятелна работа. Бъдете внимателни: днес имате възможност да получите полезна информация, която скоро ще ви бъде полезна. Ако възникнат препятствия по пътя, не се паникьосвайте, а намерите начин да ги преодолеете. Вие ще успеете да овладеете ситуацията.



Везни – В известен смисъл от вас зависи какъв ще бъде денят ви. Някои ще бъдат подложени на истинска съблазън. Вечерта може да бъде приятна изненада за любимия човек, но разбира се това зависи от вашите действия.

Скорпион – Не позволявайте на емоциите да властват над вас, бъдете обективни и предпазливи, защото само спокойствието ще помогне за решаването на проблемите. Благоприятен ден за любовните отношения.

Стрелец
– Хората харесват вашият кураж, твърдост и решителност, но днес трябва да проявите своята нежна страна. Не се страхувайте да покажете своята вътрешна уязвимост, без да се притеснявате, че ще бъде използвана срещу вас. Никой няма да иска да ви нарани.



Козирог
– Днес се очертава за повечето от вас хубав ден. Звездите ви съветват да се опрете на своята „земна” част от природата си, да включите здравия си разум и да не оставяте начинанията си в ръцете на случайността.

Водолей
– Денят ще е сложен за мнозина. Някои задачи може да се окажат непосилни за силите ви. Лесно раздразнителни ще бъдете и твърде категорични в разсъжденията си, което може да стане повод за неприятности в общуването ви.

Риби – Имате достатъчно енергия да направите всичко планирано за този ден. И все пак бъдете внимателни. Оставете се любимите ви хора да ви поглезят. Не винаги трябва да сте скромен човек, който отказва подаръци, услуги, почерпки, награди ...