Автор
Веселина Петрова

Леонардо ди Каприо спаси човек на Бахамите

Всички знаем, че Лео се занимава с благотворителност и не пази парите, които е изкарал, за да им се радва. Актьорът щедро дарява за различни кампании и е силно обвързан с екоидеите.
Сега обаче става ясно, че ди Каприо е и чудесен в ролята на „спасител в открито море”.

Историята се случила още в края на декември, но става известна сега, благодарение на свидетели, разказали я за Daily Mail.

Лео и приятелката му Камила Мороне били на почивка в Сен Барт. В един от дните Лео излязъл в открито море със своята яхта. След известно време получил сигнал от друг плавателен съд за пътник зад борда. 24-годишен французин, прекалил с алкохола, паднал във вълните и никой не можел да го открие. Младият мъж имал нищожни шансове да бъде спасен.

Леонардо обаче се отзовал веднага. След няколко часа издирване видял мъжа във водата и незабавно го качил на яхтата си. Спасеният получил нови дрехи и храна и бил върнат на брега.

Капитанът на кораба, от който Виктор – 24-годишният французин, изчезнал, разказал за The Sun, че въобще не очаквал подобно развитие на нещата. Шансовете за спасение на мъжа били „един на милиард”.

Браво, Лео! Истинските мъже се познават по постъпките.

Четете още: Секси и нахъсана - Ивет Лалова тренира в Тенерифе