Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Спокоен ден за Везните. Романтични изненади очакват Козирога

Овен – Каквото и да планирате за този ден, бъдете готови за факта, че ще трябва да се направят значителни корекции и промени. Нежелателно е да експериментирате, да нарушавате установените традиции.

Телец – Появяват се нови неща, идеи и задачи. За важните разговори това не е подходящият ден: малко вероятно е спорът да бъде разрешен или да се стигне до взаимно споразумение. Не сте склонни да правите компромиси.

Близнаци – Този ден не може да се нарече напълно безоблачен, но все пак е доста добър. Нещо ще подобри настроението ви, ще ви даде увереност. Втората половина на деня ще ви зарадва с неочаквана, много приятна среща.

Рак – Днес Ракът може внезапно да открие таланта си на кукловод: тихо ще дърпа невидими струни, за да получи нужния резултат. Без груби действия и интриги, просто ще бъде в състояние да действа не пряко, а заобиколно: някъде ще използва личен чар, някъде дарбата за убеждаване и общуване.



Лъв – Трябва да сте подготвени предварително за факта, че може да бъдете критикувани от другите. Въпреки това, колкото и неприятно и обидно е да слушате за грешките си, струва си да вземете информацията под внимание. Най-добре е да се опитате да погледне на себе си през очите на онези, които ви критикуват.

Дева – Днес звездите съветват Девата да бъде по-гъвкава при решаването на всякакви проблеми. Не се захващайте за една опция, защото много различни пътеки могат да доведат до една и съща цел!

Везни – Днес ви очаква спокоен ден. Няма смисъл да бързате на някъде или да преследвате нещо - все едно, нищо не зависи от решенията ви. Ситуацията ще се развие без вашето участие, затова се отпуснете и тръгнете по течението.

Скорпион –
Денят ще бъде добър, ако запазите спокойствие. Дайте си време да обмислите всички решения и планове - тогава няма да се налага да съжалявате за нищо. Личните отношения са хармонични, конфликтите и споровете са малко вероятни.

Стрелец – Днес Стрелецът има шанс да разшири сферата си на влияние! Може би той ще спечели нови позиции, ще завърши важен етап от работата, ще направи полезно запознанство или просто ще се окаже на правилното място в точното време.

Козирог – Козирогът днес перфектно ще се справи с ролята на експерт и консултант. Опитът му е достатъчен, за да даде добри съвети, а другите да ги използват. Романтични изненади не са изключени.

Водолей – Днес за Водолея ще се отвори удобен момент да се опита да спечели лидерска позиция във всяка област! Време е да събере смелост и да действа решително! Вървете през живота, смеейки се. Оптимизмът ще помогне във всички начинания и решаване на сложни проблеми.

Риби – Благоприятен ден за решаване на практически въпроси, познати проблеми.Може би таен почитател ще се разкрие или вие сами ще откриете в себе си такива желания, за които дори не сте били наясно досега.