Кейт Мидълтън може да е херцогиня и една от най-обсъжданите дами в света, но това съвсем не ѝ пречи да бъде някак скромна и обрана в избора си на тоалети. Тя отдавна е известна с разумния си подход и с факта, че във всекидневието си не залага единствено на най-скъпите марки. Напротив, не е рядкост да я видите с джинси на Zara или друг бранд от средния ценови клас.

Приказната херцогиня на Кеймбридж се появи за пръв път на официално събитие от началото на годината насам и отново ни очарова. Половинката на принц Уилям засия в елегантна карирана рокля Zara, която струва скромните 15 паунда (34 лв). Но върху Кейт всяка дреха изглежда скъпо и някак царствено. Истинско доказателство, че всяко момиче може да изглежда като принцеса, ако носи дрехите си с гордост и са подбрани с вкус.



Кейт Мидълтън е известна със слабостта си към испанската марка Zara, която е съвсем достъпна за средностатистическата жена. Дали това е маркетинг стратегия, с която херцогинята да бъде провъзгласена за новата „Принцеса на народа“, или невинаги е в настроение да е облечена в тоалет от висшата мода, не знаем, но истината е, че и в двата случая е безупречна.



Четете още: Кой ще купува дрехите на Меган и ще запази ли сватбената си рокля