Автор
Woman.bg

7 житейски закона, които ще ни направят щастливи

Искате да се измъкнете от блатото на депресията? Да бъдете щастливи и да развиете потенциала си? Да имате безоблачна връзка и успешна кариера? Дори да забогатеете? Няма невъзможни неща. Спазвайте законите на гуруто Ранди Гейдж и неусетно ще промените живота си. Книгите му са преведени на 20 езика и продадени в над 10 млн. тираж. Вижте седемте закона на живота - такива, каквито Ранди смята, че трябва да бъдат. Ексцентричният милионер вярва, че ключът към личния успех се крие в търсенето на трудности и решаването им.

View post on Instagram
 

1 Закон на всеопрощението
Прошката е важна част от живота ни. Ако не можете да прощавате на хората, вие не може да приемете своето богатство. Любовта не може да намери мястото си в живота ви, ако сте изпълнени с ненавист. Трябва да се избавите от отрицателните чувства, които ви разяждат и не ви дават спокойствие.

2 Закон за въображението
Първо трябва да видите процъфтяването във вашето въображение. Опишете на лист идеалния ден и не го показвайте на никого, освен на някой, на когото имате пълно доверие. Пазете това описание, така че да ви е под ръка и го препрочитайте в свободното си време.


3 Закон за празнотата
Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, разчистете гардероба си. Доброволно трябва да се разделите със стереотипите си.

4 Закон за циркулацията
Бъдете готови да пуснете това, което притежавате, за да получите онова, което желаете.

5 Закон за творчеството
Човек може да постигне щастлив живот чрез енергията на мисленето си, интуицията и въображението си.

View post on Instagram
 

6 Закон за даването и получаването
Ако вие дадете нещо, то ще ви се върне в десетократен размер. Когато получавате блага, е много важно да ги споделите с околните. Ако имате дар и не го използвате – вие обиждате Божествената си същност. За да се отнасяте с почтителност към способностите си, трябва да се радвате на даровете си и да ги споделяте с другите. Ако го направите ще привлечете още повече блага в живота си.

View post on Instagram
 

7 Закон за десятъка
Вселената винаги взима своя десятък. Това просто е Законът на благодарността на източника на подкрепа- 10% от всичко, което имате. Вие никога не знаете как вашият десятък ще се върне при вас във вид на примирение с някого, с ново приятелство, като оздравяване и т.н.

*Февруари е и раздаваме подаръци. Ако искаш да спечелиш парфюм за теб и най-добрата ти приятелка, участвай в нашата игра и харесай Инстаграм страницата ни!