Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Звездите ви съветват тази седмица да се въздържате от импулсивни решения, каквито сте склонни често да правите. Вместо това забавете малко темпото и обмисляйте педварително всяка своя крачка. Помислете добре за връзките си, кои ви зареждат с енергия и кои ви влияят негативно.

Телец

Това е седмица на големите промени за Телците. Нали знаете, че всичко, което ни се случва в този живот, си има причини, и хората сме обвързани помежду си като с невидими нишки? Тайната за перфектните взаимоотношения - не се задоволявайте с нищо друго освен с най-доброто.



Близнаци

Време е за астро урок: Нали сте наясно, че всички хора на този свят сме претърпявали любовни разочарования? Това обаче не ни спира да продължим да търсим щастието си в лицето на някого друг. Когато вярвате, че заслужавате да бъдете отново щастливи, късметът сам ще ви споходи.

Рак

Ако някой ви помоли да напишете роман за любовния си живот, вие със сигурност ще редите думите една след друга, стриктно придържайки се към жанра драма. Е, тази седмица е моментът да се отърсите от драмата в своя живот и да престанете да саботирате собственото си щастие.

Лъв

Имате ли усещането, че само на вас не ви върви в любовта? А замисляли ли сте се защо е така и дали вие сами не поставяте рамките, в които живеете? Тази седмица ще имате възможността да сложите край на този порочен кръг. Комуникацията с хората ще ви куца, но се опитайте да защитавате докрай позициите си, независимо от неразбирането от отсрещната страна.

Дева

Напоследък се чувствате неудовлетворени от връзката си, но единствените отговорни в случая сте вие и вашият партньор. Време е да си изясните отношенията помежду си, очакванията, плановете за бъдещето, всичко. Бъдете смели и сложете картите на масата. Вероятността от усложнения е много по-малка, когато играете честно.



Везни

Напоследък имате усещането, че времето е спряло и нищо не се случва с вас. Единствените отговорни за създалата се ситуация сте самите вие. Ако от известно време поддържате виртуална връзка, сега е моментът да уговорите реална среща с обекта на своите мечти. Не е нужно да чакате той да направи първата крачка за това, нали?

Скорпион

В момента се намирате точно там, където трябва да бъдете. Благодарете за всичко, което имате, и за всичко, което ви е било отнето, защото то ви е направило човекът, който сте сега. Звездите тази седмица са благосклонни към вас и ви даряват със семейна идилия. Да, няма да има адреналин в кръвта и пърхащи в стомаха пеперуди, но чувството да се приберете вкъщи при любимия човек е незаменимо.

Стрелец

Запомнете, че всяка монета има две страни и не бъдете прекалено тесногръди. Това ще ви помогне да не попаднете в капана на обидата и възмущението, а да се фокусирате върху положителните неща от живота, от които да почерпите сила и вдъхновение. Бъдете гъвкави и отворени за новото и нестандартното и ще видите как нещата постепенно ще започнат да се подреждат.



Козирог

Не винаги в любовта всичко върви по мед и масло и вместо хармония и щастие, ние се сблъскваме с хаос, болка и напразни надежди. Помислете дали не сте се вкопчили в някой, който не вибрира на вашата честота и е време да го пуснете да си отиде от живота ви? Вселената много иска да ви направи подарък, но първо трябва да освободите място за него.

Водолей

Имате усещането, че всичко около вас се разпада? Спомнете си колко пъти сте печелили, когато сте си мислили, че губите. Е, случаят през тази седмица е аналогичен. Звездите имат план за вашето бъдеще и пренареждат пластовете, за да подготвят почвата за новото, което ще покълне и разцъфне в най-ярките цветове на дъгата.

Риби

За да се случи любовта, са нужни двама. Уважавайте и се отнасяйте към своя партньор като към част от себе си. Ако е в труден момент, предложете рамо, на което да се облегне. Ако има нужда от време и пространство, оставете го насаме със себе си. Забелязвайте настроенията и нуждите на любимия и направете всичко възможно, за да го накарате да се почувства по-добре. Нали затова се събираме по двойки?

Четете още: Започна годината на Металния Плъх. Пригответе се за дъжд от пари и успешна кариера