Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес ви очакват финансови затруднения. Везни, ще ви се обяснят в любов

Овен – Имате вътрешен подтик да тръгнете за някъде. Не се притеснявайте, ако не можете да разрешите текущата дилема за пътуване. Не отлагайте вземането на важните решения, въпреки че нямате много време да мислите.

Телец – Активно и благоприятно време за изпълнение на важни задачи, но денят ще донесе късмет само на тези, които работят неуморно. Не се страхувайте от препятствия, преодолейте всяко от тях с увереност.

Близнаци – Спрете да се оправдавате пред хора, които са далеч под вашето интелектуално ниво. Следвайте пътя си, независимо от мнението на другите. Вместо да казвате „обичам те” на любимия човек, докажете му с действия и жестове вашите чувства.



Рак – Приятно е общуването с близки хора. Ще получите това, от което се нуждаете: подкрепа, внимание и грижи. Хубаво е, че хората, чието мнение значи много за вас, искрено се интересуват от вашите дела.

Лъв – Ще е добре, ако успеете да избегнете ненужна борба и безсмислени конфликти. Опитайте се да разрешите всички проблеми мирно. Не вземайте важни решения относно личните взаимоотношения.

Дева – Бъдете внимателни. Днес могат да се опитат да ви въвлекат в някакво приключение, което няма да доведе до нищо друго освен до загуби и неприятности. Не са изключени финансови затруднения. Опитайте се да избегнете ненужни разходи. Важно е да управлявате парите разумно.



Везни – Денят е много подходящ за общуване с близки, обсъждане на важни въпроси. Ще бъде възможно да се постигне компромис, да се намери решение, което да е подходящо за всички. Не е изключено да получите неочаквано признание (за любов или за грешка).

Скорпион – Днес ще бъдете романтично настроени, а някои твърде заети с флиртуване на работното място. Ще се проявите като твърде интересни събеседници и внимателни слушатели. Някои от вас са застрашени от влюбване от пръв поглед.

Стрелец
– Ако обикновено предпочитате да останете на сянка, не променяйте навиците си, в противен случай рискувате да попаднете в неудобно положение. Можете да правите планове, включително дългосрочни.



Козирог – Отворени сте към всякакви нови идеи. В работата си ще проявите прецизност. Креативността ще бъде вашата силна страна. Прекрасно време за пътуване и командировка. По този начин ще получите нови разнообразни и положителни емоции.

Водолей – Все още имате време да вземете важните си решения. Споделете най-напред мислите си с доверен човек. Бъдете внимателни, ако управлявате превозно средство. В любовта очаквайте нови удоволствия и бъдете отворени за идеи, които ще подобрят качеството на тази област.

Риби
– Помнете, че решенията, които са на повърхността, не винаги са правилни и се опитвайте да обмислите внимателно всяка стъпка. Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че можете да ги изпълните.