Автор
Woman.bg

Честито на Шакира и Жерар Пике: Днес имат рожден ден

Шакира и Жерар Пике, които се разделиха преди две години, днес празнуват личен празник.

Тя е родена на 2 февруари 1977 в Колумбия, а той - на 2 февруари 1987 г. в Испания. Двамата се запознават по време на снимките за клипа на песента "Waka Waka", официален химн на Световното първенство в ЮАР. Чаровният футболист веднага успява да се сдобие с телефонния номер на колумбийската певица. Началото на връзката им Пике поставя с един банален и сладък въпрос.

Тъй като Шакира пристига за Мондиала две седмици преди него, той решава да ѝ пише смс с текст „Как е времето в ЮАР?“. За да се видят на живо обаче, необходимо е Пике и испанските му съотборници да достигнат до финала и закриващата церемония, на която Шакира отново пее. В друг смс Пике обещава на Шакира, че ще бъде на финала с тима си. Испанският тим не само достига до финалната битка, но и побеждава с 1:0 срещу Холандия, а Жерар Пике си тръгва от ЮАР освен със световната купа и с голяма любов.

И така от смс на смс двойката посрещаше вече 11 години празници и делници заедно.

През годините слухове периодично разделяха двойката, докато двамата действително сложиха край на връзката си.

През целия си съвместен живот 10 години по-младият Пике сякаш даваше вид, че е по-добре настроен към брака и изявяваше желание с Шакира да сключат такъв. 

Певицата обаче открито заявяваше, че бракът я плаши и че се чувства безкрайно щастлива с приятеля си и двете им деца. В името на семейството колумбийската дива се отказа от честите турнета и изглежда бе започнала да разбира и от футбол, а испанският защитник на Барса се стараеше да ѝ помага плътно в отглеждането на двамата им сина Милан и Саша. 

И така, докато Пике не "сгази лука" и не реши да замени великолепната Шакира с 22 години по-млада от нея Клара.

Къде и с кого ще отбележат личните си празници в днешния ден двамата бивши, не знаем, но им пожелаваме здраве и късмет. 

View post on Instagram
 

Четете още: Пике показа новата си любима – жената, която вбеси Шакира