Репортерката Дженифър Равало, известна у нас като Джени Суши, се радва на небивал успех.

След като привлече вниманието върху себе си миналата година, вдигайки шум заради целувката на Кубрат Пулев, обявявайки я за „сексуално” насилие, г-ца Равалопостига страхотен възход в кариера.

Дженифър свали дрехи без свян за февруарския брой на шведския Playboy. Тя позира на фона на тропическа растителност по бели изрязани бикини тип "бразилиана", прикривайки гърдите си с ръка. А на другите снимки е в басейн, облечена в бански от златисти синджири, преплетени върху тялото й под формата на цял бански.

View post on Instagram
 

Суши гордо се похвали за снимките в Инстаграм профила си.

"Официално е! Аз съм на осем страници във февруарския "Плейбой". Едва изчаках да пусна тези кадри. Очаквайте скоро и печатната версия. Чувствам се благословена и развълнувана от факта, че съм включена в списанието, в което можете да прочетете за новото ми шоу", пише Джени.

View post on Instagram
 


И не пропуска да отбележи името на фотографа - Артър Джон, автор на най-добрите фотосесии в еротичното издание.

В интервюто си Дженифър споделя и подробности за предаването си - The Jenny SuShe Show. В него тя ще кани популярни лица от всички сфери - от спорт през бизнес до кино, и ще ги учи да правят… суши. Всяко ястие ще бъде уникално само по себе си, защото ще бъде изготвено от любимите съставки на госта и ще носи неговото име.



* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!