Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес не зацикляйте върху неприятностите

Овен - Днес по-добре се придържайте към неутралитет във всичко. Не зацикляйте върху неприятностите. Сега не сте особено обективни, затова отложете правенето на изводи за утре. Старото правило "сутринта е по-мъдра от вечерта" в този случай ще е по-правилно, отколкото импулсивността, която може да навреди.

Телец – Днес няма за къде да бързате. Няма поводи за кардинални промени. В края на деня може да се случи събитие, което да ви извади от равновесие. Телците, които имат връзка, не е изключено да имат проблеми.

Близнаци
– Днес сте настроени на позитивна вълна, обаче ентусиазмът ви започва да намалява. Днешният ден не е подходящ за важни промени, за поемане на нови задачи. По-добре позволете събитията да се развиват по свой начин.



Рак – Днес е добре да не променяте курса, особено, ако се оказва, че е успешен. Важните задачи засега отложете. Ако нямате неотложна работа, след обяд можете да се отпуснете, да се отдадете свободно на личните си навици и случайни капризи.

Лъв
– Днес се съсредоточете върху обстановката. Ако почувствате психологически дискомфорт, не подлагайте нервната си система на изпитание. По-добре напуснете мястото. Ще се засили вашата чувственост и това ще ви подари емоционално и сексуално сливане с любимия човек.

Дева
– Може би обстоятелствата ще ви държат в напрежение. Не се поддавайте на случайни импулси: днес те със сигурност ще се окажат подвеждащи, а усилията няма да доведат до някакъв полезен резултат. Не се препоръчва да пътувате.



Везни
–Не се отдавайте на вашите собствени или чужди импулси. Мнозина от вас ще се почувстват отегчени от сивотата на ежедневието. Избягвайте днес да упорствате в каквото и да било. След като сте направили всичко необходимо, препоръчително е да спрете.

Скорпион – Възможно е да провокирате някои събития сами и това да ви докара неприятности. Правилото „Да би мирно седяло, не би чудо видяло” е много актуално сега. По-важните задачи трябва да ги отложите днес. Не хабете усилия напразно.

Стрелец
– Днес някои от вас са готови за действия, но рисковете от това многократно надвишават полезният ефект, затова звездите ви съветват да се въздържате от подобна активност. В този ден може да пожънете успех с противоположния пол.



Козирог – Денят може да ви стори като бягане с препятствия. Постепенно може да усетите намаляване на жизнеността. Добре е да насочите усилията си към укрепване на личните си отношения.

Водолей
– Днес сте чувствителни към информационният фон и ще реагирате на всичко. Възможно е да възникне недоразумение или интрига, но ситуацията бързо ще бъде изяснена и разрешена. Направете разходка в приятна компания и разговаряйте на свободни теми.

Риби
– От нови инициативи по-добре се откажете, тъй като обстоятелствата не предразполагат към успех. Сексуалните ви отношения ще бъдат пропити с нежност и спокойствие. Настроени сте романтично и ще проявите фантазия в любовните игри.