Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Март носи щастие на Рибите

От самото начало на март ще бъдете пълни с енергия и вътрешни сили, за да се втурнете в битка и да постигнете житейските придобивки, които са напълно заслужени.

Със Слънцето във вашия знак до 20-и март ще минете през етап, в който ще греете със собствената си светлина и вашата харизма няма да остане незабелязана. Ще бъде успешен период, ако станете по-решителни и активни.



Ще имате всички възможности за реализиране на отдавна планираното. Задачите, които възникват през месеца, ще ви се сторят незначителни, така че лесно ще продължите напред. Като се научите как да организирате правилно дните си и успеете да преодолеете понякога мързела си, ще можете да грабнете късмета за опашката и да постигнете това, за което отдавна мечтаете. Но за да задържите късмета близо до себе си възможно най-дълго, трябва да се научите да приемате нещата такива, каквито са и да не вземате всичко присърце.



Този месец ще увеличи творческата ви мисъл, ще ви даде сила, ентусиазъм, желание да завършите проект, който е в ход, желание да укрепите отношенията си ... И ако нямате партньор, можете да срещнете някой, който да ви накара да вибрирате с всеки дъх. Ще се почувствате по-уверени и готови да се борите за мечтите си.

Този месец ще видите, че всичкото добро, което правите за другите, се връща при вас двойно. Така ще имате формулата на щастието в ръцете си.

През първата десетдневка на март ще имате чувствително и променливо здраве - повишена чувствителност към стрес, което ще ви направи склонни към нервни разстройства. Имате нужда от ежедневна релаксация и повече почивка.

През втората половина на март здравето ви ще бъде по-стабилно и жизнеността ви ще се увеличи.