Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов за Рака, Нирвана за Лъва

Овен – Днес ще бъдете много сдържани, сериозни, целенасочени. Това е подходящо време за решаване на важни въпроси, неприкосновеност на личния живот, домашна работа. За социални контакти е много добър деня, особено втората половина.

Телец – В този период ще бъдете малко недоволни, нищо не отговаря на вашите очаквания. Не се разочаровайте, с мир и малко хумор можете успешно да поддържате солидно статукво в отношенията си. Бъдете дипломати.

Близнаци – Няма да сте много романтични днес, даже може да станете по-критични. Някои от вас ще се почувстват по-уязвими и пренебрегнати. Нуждаете се от повече търпение. Важно е да не бъдете твърде взискателни към партньора си.

Рак – Днес ще сте по-емоционални, възприемчиви и чувствителни. Но е много важно да насочите вниманието си към себе си. Това е един добър ден за подобряване на вашия външен вид, както и да положите някои грижи за самите вас.

Лъв – Днес ще искате само да се оттеглите от света на спокойствие в собствения си дом. Прекрасен ден за релаксация и да правите това, което ви прави щастливи. Любовното настроение ще бъде отличителен белег на тези дни.

Дева – В областта на здравето се очаква да изпаднете в състояние, при което сте предразположени към безсъние и безпокойство. Възможно е да се чувствате уморени. Наблегнете на добрата почивка.

Везни – Днес ще трябва да помислите внимателно за живота си. В същото време имате голяма нужда от релакс. За да подобрите финансовото си положение, послушайте съветите на по-опитните. В полето на любовта ви очакват страстни моменти с партньора ви.

Скорпион –
Реалността и фантазиите ще се слеят в любовния ви живот. Може да идеализирате любимия човек, като му приписвате черти, които не съществуват в действителност или ще се стремите към невъзможното. Слезте на земята. Това е по-здравословно.

Стрелец – Вашата чувствителност днес ще бъде много ярко изразена. Творчески, съблазнителни, страстни ..., никой не може да устои на очарованието на очите ви. Ще бъдете забавни и оптимистични; самото ви присъствие ще превръща отрицателното в положително.

Козирог – Тези дни отношенията ви ще напредват в положителна посока и вие ще бъдете по-отворени и готови за любов. Любимият човек отново ще ви съблазни с нежност, а вие ще отговорите със същото. Тези, които са сами ще имат все повече ухажори/ухажорки.

Водолей – Днес ще бъдете по-чувствителни от обикновено, така че внимавайте за реакциите си. В областта на любовта вие знаете какво трябва да направите, за да подобрите положението си.

Риби – Различни преживявания, разнородни чувства, вътрешни противоречия ще изпитате в този ден. Може да почувствате липса на енергия и спад в настроението. Това може да повлияе на личните взаимоотношения, но бъдете мъдри.