Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов за Козирога, безпокойство мъчи Телеца

Хармония в семейството на Девите, Близнаците поемат отговорности.

Овен – От сутринта ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. Каквато и да е действителната причина за вашето състояние, с най-голяма ефективност ще можете да използвате това в делата си. Вашето въображение може да се разпали не на шега.



Телец – Намирате се в състояние на напрежение и безпокойство. Възможно е да се пресекат интересите ви с на някой друг. Не избързвайте в нищо. Вложете повече разум в действията си. Следобед нещата започват да се подобряват.

Близнаци – Някой от вашето обкръжението ви счита за наивни, покажете му, че винаги сте готови да отстоявате себе си. Ще поемете отговорностите си без страх и увереност във възможностите си.

Рак – Човек с не много добри намерения може да се обърне към вас за помощ, но това после може да ви донесе само неприятности. Време е да се вслушате в сърцето си и да ограничите своите импулси, за да не вземате грешни решения.



Лъв – Не се опитвайте да помагате на хора, които не са го поискали. Вместо груповата работа днес, по-добре е да се съсредоточите върху индивидуалните цели. Влизането в спор не е добра идея - няма да донесе нищо добро.

Дева – Енергията ви може да изглежда блокирана на моменти. Опитайте се да осигурите максимален физически комфорт. Ако има нещо, което ви тревожи в любовния ви живот, сега е моментът да го поправите и да си върнете усмивката. Семейните отношения ще бъдат хармонични.

Везни
– Звездите ви съветват да се подготвите за предизвикателствата, които може да донесе този ден. Бъдете настойчиви и не се страхувайте да подкрепите идеите си. Ако сега не промените нищо, скоро ще съжалявате, че сте се придържали към съветите на другите.

Скорпион – Ден пълен с емоции. Неочаквана новина ще ви накара да се притеснявате. В живота ви идват промени, които няма да имат нищо общо с това, което сте планирали досега. Контролирайте склонността си към егоцентричност.

Стрелец – Ако е трябвало да отмените някой от плановете си, не се обезсърчавайте и се опитайте да наложите своя оптимизъм, за да видите положителната страна на всичко, което се случва. Близките хора до вас ще ви бъдат чудесна подкрепа и опора. Доверете им какво чувствате.



Козирог – С Марс във вашия знак сте много будни и енергични и ще правите планове, ще сте постоянно в движение... Планетата Венера, в добър аспект към рожденото ви Слънце, внася топлина и интензивност във вашите чувства и ви кани да се насладите изцяло на любовта.

Водолей – Препоръчително е да не се занимавате с дела, които изискват логическо мислене и сложни умозаключения. Подходящ ден за общуване и нови запознанства. Лесно ще осъществявате контакти.

Риби – Днес ще бъдете потопени във вихър от усещания. Ще трябва да се възползвате от възможността за спокойна почивка, за да не се чувствате после изтощени. Намаляващата Луна ще внесе щастливи промени в живота ви.