Автор
Веселина Петрова

Роби Уилямс спря да вижда призраци. Вижте защо!

Роби Уилямс призна, че се е излекувал от това да вижда призраци по необичаен начин. Помогнали са му децата му – 7-годишната Теодора, 5-годишният Чарлтън, Колет, която е на годинка, и малкият Бо, който се роди през февруари.

В интервю за The Sun Роби признава, че може да общува с призраци и дори с извънземни. Тези му способности датират още от ранните му детски години. И ако визитите на тези обитатели от други светове преди са били доста чести, сега вече ги няма.

„Най-странното е, че изчезнаха, когато се появиха децата. Предполагам, че с появата си децата имат нужда от цялата ти енергия и всички странични, излишни мисли”, допълва той.

View post on Instagram
 

Роби уточнява, че дълго време се е опитвал да „заглуши” гостуванията на съществата от други светове с алкохол и наркотици. Но полза нямало.

„Родителите ми са ми разказвали, че като малък съм виждал отдавна починали хора и съм говорел с тях. Когато открих наркотиците, срещите спряха... Но това донякъде си има обяснение. Роден съм във вярващо католическо семейство. Отраснал съм с разказите за човека, който ходи по вода и съм допускал всякакви паранормални явления като нормални. А в шкафа на мама винаги е имало книги за феи и НЛО”.


Увлечението на Роби по НЛО било толкова голямо в един момент, че той дори искал да си купи ранчото Skinwalker в щата Юта, за което се знае, че е било обитавано от извънземни. Но Айда, съпругата му, не одобрила идеята.
Преди време Уилямс бе споделил, че песента му Angels е базирана на срещата му с истински ангели.