Автор
Десислава Недева

Как да разкараш гадже от зодия Близнаци за десет дни?

Когато си говорим за мъжете Близнаци, няма как да не отбележим колко е лесно да бъдеш техен приятел, защото са толкова забавни, интелигентни и общителни. Когато става въпрос за сериозна връзка обаче, нещата стоя по малко по-различен начин. Те трудно отдават сърцето и най-вече времето си само на един човек, а освен това неизчерпаемата им енергия изсмуква силите на почти всички останали зодиакални знаци.



Ако в дните на карантина, животът с мъж Близнаци ви идва малко в повече, ето няколко начина как да се отървете от него през следващите десет дни:

Пазете тишина

Няма нищо по-досадно за мъж Близнаци от жена, която не обича да говори. Знаем, че на почти всички жени им е адски трудно да стоят със затворена уста повече от десет минути, но имаме извънредна ситуация тук. Трябва да се мобилизираме и да проявим упорство, ако искаме бързи резултати. Просто се правете, че нищо не ви интересува и нямате желание да дискутирате каквито и да е теми с него. Отговаряйте с кимане на главата или в най-лошия случай с „да“ или „не“ и така през следващите десет дни.



Тренирайте активно

Не ме разбирайте погрешно, това в никакъв случай не означава, че мъжът Близнаци обича да излиза с разпуснати жени. Той просто не може да понася стриктната дисциплина, а редовните тренировки изискват точно това. Подгответе си малък терен, за предпочитане в спалнята, за да има още по-драматичен ефект и по цял ден гледайте онлайн тренировки и съвети за здравословен начин на живот, режим и всичко, което предполага организираност и последователни действия. Започнете да си водите дневник с храната, която консумирате и да записвате калориите, които поглъщате всеки ден. Това буквално ще го извади извън релси.



Нека стилът ви рязко да премине към готик

Близнаците много трудно приемат мисълта за нещо тъмно, мрачно и дълбоко трансформиращо. А идеята да носите само черни дрехи, кубинки и силен грим посред бял ден, направо ги отвращава. Лакирайте се с кърваво червен лак, боядисайте косата си черна с лилави или зелени краища и сложете на нощното шкафче най-извратената книга с ужаси и ще сте считайте половината от своя пъклен план за успешно изпълнен.



Откъснете се от света

Ние в момента почти сме го направили, но все още ни остава виртуалната комуникация като една доста добра алтернатива. Откажете се и от нея. Кажете му, че сте си изгубили или счупили телефона и се направете, че изобщо не ви пука, че няма да си пишете с никой. Един мъж от зодия Близнаци не би си позволил да живее с интровертен тип жена, бъдете сигурни в това.



Отдайте се на работата

Тази точка от вашия план всъщност може да бъде доста полезна за кариерното ви развитие. Отърсете се от мисълта за връзка, брак, сватба, деца и т.н. Превърнете хобито си в бизнес и насочете цялата си енергия в това начинание. Постепенно ще видите как няма да ви остане и минута свободно време за личен живот и на схватливия Близнак бързо ще му светне лампичката, че няма как да бъдете достатъчно отдадена на неговата важна персона. Той лесно ще си намери заместител, който да го обсипва с комплименти, за да се чувства значим, а вие ще сте свободни да намерите истинската любов, но този път с успешен бизнес. Готино, нали?

Четете още: 5-те зодии, които са най-големите лицемери