Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, бъдете търпеливи

Овен – Не бъдете като глупци, които се втурват към мястото, където ангелите не се осмеляват да стъпят. Самото небе ще ви помогне, ако следвате неговите предупреждения (знаци). Бъдете искрени, добродушни във всичко, което правите и чакайте - успехът не е далеч.

Телец – Един по един ще решите проблемите и ще се справите добре със задълженията, които ви очакват. Не позволявайте слуховете и новините, които чувате, да ви засягат. В любовта внимавайте да не кажете нещо, което може да бъде разбрано погрешно.


Близнаци – Подложени сте на неконтролируеми емоции. По въпроси, които ви интересуват все още цари неопределеност. Може да излязат дори нови обстоятелства. Засега плувайте по течението. Прояснение на ситуацията ще има, но по-късно.

Рак – Призивът на звездите към вас е да бъдете много внимателни във всичко. Обмисляйте нещата и се вслушайте в съветите на вашите близки или друг авторитетен за вас човек с мъдър житейски опит. За ваше добро е.

Лъв – Хороскопът ви показва, че сте подвластни на изкушението да предприемате лекомислени и необмислени действия и за опасността да изберете грешен път, водещ до неприятности. Проявете повече разум.


Дева – В работата си ще бъдете креативни. Разговорите с любимите хора ще донесат спокойствие и хармония. Ако не са до вас, обадете им се, поддържайте връзка, въпреки че не можете да се видите.

Везни – Вие сте ангажирани с постигането на целите си, не се отказвайте. Ще се насладите на връзката, която ще имате с любимите си хора и ще намерите начин да балансирате работата и свободното време. Ще бъдете по-емоционални от обикновено.

Скорпион – Добре помислете върху това, което искате да започнете. Внимавайте да не сгрешите. Стойте далеч от изкушенията. Днес много неща ще бъдат примамливи за вашите очи, но това не означава, че трябва непременно да ги имате.


Стрелец – Ще се придвижвате към целта и осъществяването на мечтите си, стига условията да позволяват. Съсредоточете се върху практичните неща. Имате голяма самоувереност. Бъдете търпеливи.

Козирог – Не трябва да се разстройвате поради временни неуспехи, гледайте на тях като на изпитание за вашата почтеност и духовност. Запазете спокойствие. Забавете малко активните действия. Изчакайте леката светлина да ви огрее, за да достигнете целта си по осветената пътека.

Водолей – Вие сте твърдо решени да действате по свой собствен начин, напълно сте уверени в себе си и не желаете да слушате никакви съвети, които не съответстват нито на вашата умствена нагласа, нито на вашия житейски опит.


Риби – Ще предприемете действия, за да разрешите някои важни проблеми. Вслушайте се в нуждите на тялото си и му дайте това, от което се нуждае. За тези, които работят е възможно да има напрежение, бъдете умерени. Светът не е съвършен, така че не очаквайте любовта да бъде винаги идеална. Бъдете реалисти.