Нова мания в Инстаграм: По възглавница вместо по рокля

Ако носиш стила и желанието за красота в себе си, никой не може да ти попречи да заблестиш, дори и карантината, наложена заради коронавируса. Всъщност, някои инфлуенсъри подходиха изключително креативно към стоенето вкъщи и създадоха невероятен нов тренд.

Как да бъдем шик у дома? За целта ни е нужна само една голяма възглавница и колан. Останалите аксесоари са изцяло по ваше усмотрение. Някои красавици, които обичат да се изявяват в Инстаграм, вече споделиха снимки и изглеждат наистина чудесно. Идеята е възглавницата да изглежда като къса кокетна рокля с помощта на колан. Ето как изглежда крайният резултат:

View post on Instagram
 


В зависимост от цвета калъфката на възглавницата, бихте могли да съчетаете „аутфита“ с някой клъч, бижу, обувки или дори домашен любимец, както тази дама позира с кученцето си:

View post on Instagram
 


Не можете да отречете, че има нещо много стилно и очарователно в тази идея. И кой каза, че няма как да бъдем с оригинална визия у дома? Призоваваме ви да се позабавлявате с този нов тренд или защо не да измислите нов! Ще се радваме да споделите идеите и мнението си с нас в коментарите.

Четете още:

Легендарният дизайнер на обувки Серджо Роси си отиде от усложнения на COVID-19