Автор
Веселина Петрова

Добре ли е Васил Найденов? Здравословни проблеми мъчат звездата

Любимият на няколко поколения певец Васил Найденов е сериозно притеснен за здравословното си състояние. Оказва се, че звездата на родната естрада си има грижи, но не иска да признае за тях.

Найденов, който е на 69 години, отмени няколко пъти свои концерти миналата година. Той обаче не уточни причината. Тръгнаха слухове, че е сериозно болен... Изпълнителят отрече да е истина. И сега става ясно, че проблемът наистина е бил сериозен, писа Блиц.

Певецът имал проблеми със сърцето и редовно ходел на профилактични прегледи. Той сподели това, докато разказваше разказваше как се е родил хитът му „Болката отляво“. Лекарите, които лекуват звездата, обявили песента за свой химн. Но Найденов искрено се надява да му се налага по-рядко да посещава болницата, особено по лоши поводи.

Изпълнителят сподели в студиото на "Преди обед", че много се притеснява от коронавируса, затворил ни сега у дома. Той осъзнава, че е в рисковата група и затова много внимава. Не излиза никъде, не се вижда с приятели и познати, спазва всички препоръки за изолация.