Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът започва нов живот през май: чака го романтика и нова любов

Май месец ще бъде особено важен за представителите на зодия Овен. Месецът ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност. Ще са необходими повече действия и амбиции, за да намерите нови възможности за лична и професионална реализация или да направите важни промени.

Благоприятно време за реорганизация на семейните ви дела, предвид настоящата ситуация в страната. В този период много от вас ще почувстват липса на енергия и страстно желание да се отпуснете. За да се разсеете малко от належащите проблеми, организирайте пролетно почистване у дома. И се отървете от стари неща, които заемат свободно пространство и забавят потока на необходимата ви енергия във вашия дом.

Неблагоприятен период за закупуване на недвижими имоти, за уреждане на наследствени имоти. Не действайте импулсивно и внимателно обмисляйте конкретната ситуация. Последният месец на пролетта трябва да бъде посветен на самоусъвършенстването.

От 13 май Венера започва да се движи ретроградно, така че през останалото време на месеца вероятно ще има забавяне в работата и делата ви. Възможни са пропадане на споразумения, трудности при разрешаването на конфликти и други неприятности. Но не се безпокойте, всичко това е временно.

Съответно този период е нежелателно да планирате ангажименти, сватби, начало на съвместния живот. Отношенията могат да завършат по тъжен начин. Ще има причини за конфронтация и конфликти, ще има поводи и за радост и удовлетворение.

Много положителни промени се очакват в личния ви живот при мнозина. Ще бъдете изпълнени с романтика. Без сами да го очаквате, можете да се увлечете от красив/а непознат/а.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии