Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, бъдете по-смели!

Близнаците се нуждаят от мъничко търпение, за да бъдат щастливи, романтика очаква Водолеите.

Овен – Ако трябва да вземете решение, бъдете внимателни и обмислете добре нещата преди да действате. Не застрашавайте стабилността си и преценявайте добре на всяка стъпка, която предприемете. Помислете два пъти за нещата, защото ако следвате своите импулси, бихте могли да сбъркате.

Телец
– Има проблеми, които ви притесняват, но Слънцето във вашия знак ви дава сила и сигурност да се справите с всичко, което влиза в живота ви. Днес имате Луната в знака си, не забравяйте да си намислите желание.

Близнаци – Бихте искали нещата да се случват много бързо, но ако имате малко търпение, животът в крайна сметка ще ви донесе всичко добро, което заслужавате. Ще бъдете много креативни и оригинални и може да се изкушите да опитате нещо много привлекателно.


Рак – Новолуние - космическа динамика, от която трябва да се възползвате: вашето виждане за бъдещето ви помага да планирате по-добре настоящето си. Трябва активно да канализирате този импулс, за да даде плод. Има много неща, които можете да направите и ако се организирате, ще ги направите.

Лъв – Период на романтика и това, което правите или казвате сега, ще окаже силно влияние върху живота ви. Избягвайте конфронтациите с Дева, Козирог и Телец. Вие сте много вдъхновени и това вдъхновение ще ви помогне да намерите нови стимули в работата си или възможност за осъществяване на нов проект.

Дева – Опитайте се да се изолирате от ежедневните проблеми, поемете дълбоко въздух, съсредоточете се върху вътрешната си същност. Новолунието в земната стихия в чувственият знак Телец обгражда фигурата ви с привлекателна аура и пленява всички с вашата свежест. Възползвайте се от това нежно астрално докосване.

Везни – Ще се почувствате смели и решителни да правите неща, за които винаги сте мечтали. Просто трябва да оставите настрана съмненията. На сантиментално ниво е необходимо да оставите настрана предразсъдъците. Ръководете се от интуицията си и от здравия си разум.


Скорпион – Днес ще видите всичко откъм положителна гледна точка и най-накрая ще можете да прекратите ситуация, която ви е разбалансирала. Оставете се да се поглезите. Вие сте много загадъчни и на хората, дори и най-близките до вас, им е трудно да разберат какво се случва вътре в сърцето ви, но тези дни ще се почувствате разбрани от тези, които обичате.

Стрелец – Въпреки препятствията, вие ще знаете как да поддържате онзи жизненоважен и оптимистичен дух, който ви характеризира, за да продължите да се движите в посоката, която сте си задали.

Козирог – Дори и да преминавате през труден момент, не се притеснявайте, защото неочаквана промяна ще допринесе за положителен обрат в живота ви. Може да преживеете момент на обезсърчаване, но постоянството ви ще ви насърчи да продължите напред. Дръжте вратата отворена за нови опции, защото те могат да бъдат много положителни за вас. Ако смятате, че късметът ви е обърнал гръб, Новолунието може да ви убеди в противното.


Водолей
–Луната преминава транзит през Телец, точно където се намира вашият управител Уран. Приятни новини, среща със стар приятел може да ви изненадат и зарадват. Отворете добре очите си към сигналите, които получавате около себе си, защото там, където най-малко очаквате страстта и илюзията за нова романтика, там може да се появи.

Риби
– Може да настъпят положителни промени, които ще ви помогнат да видите живота по различен начин. Астралните вълни, които ви заобикалят, ви карат да се чувствате по-добре и да контролирате емоциите си, което е чудесно, когато става въпрос за вземане на решения от сантиментален характер.