Автор
Десислава Недева

Седмицата ни носи любов, носталгия и много интересни преживявания

Овен

Тази седмица ще сте царете на разговорите, особено що се касае до любовни и финансови въпроси. Бъдете честни и открити, защото Венера в съвпад с Нептун ви прави чаровни, но не и особено искрени. Необвързаните представители на зодията ще преживеят романтична авантюра, която обаче може да ги постави в неловкa ситуация.



Телец

Тъй като Меркурий преминава през вашия знак точно сега, е време да изразите чувствата и емоциите си вербално. Ако си падате по някого от известно време и се притеснявате да му го покажете по някакъв начин, поради страх от отхвърляне, можете вече спокойно да го направите. Думите се леят като вино от устата ви и омайват събеседника до полуда.

Близнаци

Ще бъдете меланхолични през следващите няколко дни и ще си спомняте минали щастливи събития с лека тъга и носталгична нотка. Опитайте се да извлечете позитиви от тези ваши душевни състояния, като анализирате миналото, за да се освободите от травми и негативни емоции, които изпитвате в настоящето.



Рак

Седмицата се очертава да бъде доста вълнуваща откъм запознанства с нови хора, макар и само виртуално. Ще срещнете съмишленици, с които ще прекарате часове наред обсъждайки своите идеи и представи за света. Тези разговори ще ви вдъхновят да направите сериозна промяна със себе си и да пренаредите ценностната си система.

Лъв

През тази седмица ще се чувствате вдъхновени да споделяте идеите си със своите близки и да обсъждате заедно бъдещите си планове. Ако мненията ви съвпадат, има голям шанс връзката ви да премине на следващо ниво в нейното развитие. Може да получите така мечтания пръстен с диамант или да стартирате опити за забременяване, ако сте от по-модерните двойки и бракът не стои на пиедестал в личната ви класация с топ приоритети.



Дева

Тази седмица сте на духовна вълна и ще почувствате непреодолимото желание да научите повече за себе си, за да можете да управлявате по-добре своите емоции и по този начин да реагирате по-адекватно на проблемните ситуации. Имате желание да се учите и сте възприемчиви към нови знания и методи за справяне със стреса. Половинките ви определено ще са щастливи да имат една по-балансирана и спокойна Дева у дома.

Везни

През следващите няколко дни либидото ви ще е на ниво и теми като секс, имущество, свръхестествени способности и финансови въпроси ще владеят съзнанието ви. През уикенда вместо да се наслаждавате на свободното си време със своя любим, ще размишлявате в каква посока се развива връзката ви и какво още още може да направите, за да поддържате огъня помежду ви.



Скорпион

Седмицата ще стартира изненадващо за Скорпионите, които ще се срещнат с човек от миналото, с когото имат недовършена любовна история. И тъй като периодът е особено подходящ за романтични изживявания, възможността да напишете нова глава от любовната си история е твърде голяма.

Стрелец

Любовта ще е във въздуха за Стрелците и необвързаните представители на зодията ще се радват на заслужено внимание. Семейните пък ще се чувстват някак пренебрегнати от половинките си, което в никакъв случай не трябва да ги притеснява. Дайте си малко повече време и пространство един на друг за известно време и ще видите колко благотворно ще се отрази това на връзката ви в дългосрочен план.

Козирог

Необвързаните Козирози ги очаква съдбовна среща. Вероятно вече сте целунали доста жаби от началото на тази година, но през тази седмица със сигурност ще се появи и принцът. Имайте търпение. Семейните ще имат проблеми у дома, но борбите за надмощие бързо ще бъдат преодолени с малко компромиси и чаша вино.



Водолей

През тази седмица ще имате усещането, че носите целия товар на вашата връзка върху плещите си. От друга страна, партньорът ви смята, че не демонстрирате адекватно чувствата си и това пречи на хармонията в общуването. Кой крив, кой прав, ще се наложи да седнете и да изговорите притесненията си. Само с градивна критика и открит диалог се случват успешните бракове.

Риби

През следващите седем дни ще сте въвлечени в интересни изживявания, които са свързани с вашето обкръжение и най-вече съседите. Забелязахте ли готиния нов наемател от долния етаж? И да не сте, скоро ще го забележите. Особено когато времето се стопли и започнете да го виждате с все по-секси тениски. Обещанието на звездите е, че и той ще ви забележи, така че се пригответе за горещи летни нощи.

Четете още: Плутон става ретрограден: Освободете се от всички страхове и фобии