Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, време е да полетите на крилете на любовта

Овен – Идват ви страхотни идеи, някои от които веднага могат да бъдат реализирани. Започнете с това, което изглежда най-лесно. Първите успехи ще ви вдъхновят, ще бъде по-лесно да продължите напред.

Телец – Рутината започва да ви притеснява, така че е време да бъдете креативни и да намерите начин да промените нещо. Направете това, преди да стигнете напълно до дъното. В определени области ще бъдете особено мотивирани и нищо няма да ви застане на пътя.

Близнаци – Комуникативният Меркурий, вашата управляваща планета, започва пътешествие във вашия 12-и дом на изцеление и прошка. Не се изненадвайте, ако изведнъж решите, че трябва да дадете втори шанс на приятел или че не си струва да се ядосвате за дреболии.

Рак – Не си позволявайте да харчите повече, отколкото ви е нужно, купувайте разумно. Вие сте в добра форма. Ако работите, атмосферата, която цари там, ще стимулира вашата креативност. В областта на любовта имате силна интуиция, която ще ви изведе на правилния път.



Лъв – Възможно е да получите някаква ценна информация и веднага да намерите нейното приложение. Опитайте се да не губите време напразно: важно е да правите конкретни неща, които ви позволяват да получите резултати.

Дева – Не пропускайте никаква възможност, дори и да ви отнеме усилия. Не се отдръпвайте сега, когато събитията поемат определен курс и повярвайте, че всичко ще се нареди добре. В любовта вие ще получите това, което искате.

Везни – В работата си вложете творческа мисъл. Бъдете дискретни по отношение на определени неща, които са ви казали. В областта на любовта се отварят нови възможности за вас, време е да разперете крилата си и да полетите.

Скорпион – Важно е да се въздържате от прибързани преценки. Разгледайте ситуацията, обърнете внимание на всички подробности. Това, което сега изглежда дреболия, може по-късно да играе важна роля.



Стрелец – Възможно е да се наложи да вземете някои сериозни решения, да поемете отговорност за други. Успехът ще дойде, макар и малко по-късно, отколкото може да се очаква. За щастие сте достатъчно търпеливи и не губите увереност в себе си, дори ако нещо не се получи веднага.

Козирог – Благоприятен ден. Звездите ви обещават напредък в делата, успех в новите начинания. Възможно е да възникнат трудности, но те няма да ви уплашат или да ви попречат да постигнете целта си. Старайте се да бъдете търпеливи и да проявите здрав разум.

Водолей – С планетата Марс във вашия знак ще имате сили да се борите за това, което искате и да постигнете всяко предизвикателство, което сте поставили за себе си. Вашите идеи не са за подценяване. Дори когато са насочени към далечното бъдеще.

Риби – Не позволявайте на непредвидени трудности да ви съборят. Умни сте и имате достатъчно енергия и готовност да решите всеки възникнал проблем, колкото и труден да е той. В любовта направете рестарт на отношенията, избягвайте рутината.