Наско Сираков показа умилителна снимка с двете си внучета

По-голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков сподели умилителен кадър на профила си в Инстаграм. 35-годишната Славея показа на феновете си снимка, на която гордият ѝ баща е гушнал двете си внучки - Емили и Илиана, и изглежда на седмото небе от щастие.

Очарователният фотос е направен на 26 април навръх рождения ден на Наско Сираков, отбелязващ своята 58-годишна възраст.

View post on Instagram
 


"Честит Рожден Ден, татунчо и деди! Да си ни жив и здрав и мнооого, мнооого щастлив. Обичаме те!", гласи посланието, което Славея е написала към кадъра.

Припомняме, че Славея се сдоби с първа рожба - малката Емили, през март. Тя често споделяше снимки на бебето си, но с картинка, прикриваща личицето му. За първи път тя показа момиченцето си като поздрав за рождения ден на майка си, който бе на 15 март.

"Честит Рожден Ден, мила бабо! Искам да ти кажа колко те обичам и колко много се радвам, че вече съм при вас. Изпращам ти много целувки и скоро пак да дойдеш да ме видиш, защото виж каква хубава дата си избраха мама и тати да си ме приберат", написа тогава Славея.

Самата Илиана също не пропусна да се похвали с разтапящото обаяние на новородената си внучка.Това тя направи, като сподели фотос на Емили навръх Лазаровден, когато дъщерята на Славея навърши един месец.

Дъщеричката на Виолета пък - по-малката дъщеря на Наско и Илиана, е кръстена на баба си и вече е на три години. Тя очаква раждането на своето сестриче съвсем скоро, тъй като 32-годишната Виолета също е бременна. Тя и футболистът Георги Коруджиев се ожениха през 2019 г. на царствена церемония, на която Славея бе кума на сестра си. Скоро след това стана ясно, че и двете дъщери на Наско Сираков и Илиана Раева очакват наследници.

View post on Instagram
 

Славея и Виолета

Четете още: Илиана Раева показа за първи път лицето на внучката си