Вижте новородения син на Борис Джонсън и на кого го кръстиха

В рамките на един месец Борис Джонсън успя да пребори коронавируса, след като беше в смъртна опасност и стана баща за шести път. Това е първата му рожба с настоящата му половинка Кари Саймъндс. Тя роди няколко седмици преди термина, бебето се очакваше да се появи на бял свят в началото на лятото. За щастие и детето, и майката са добре, а министър-председателят е на седмото небе от щастие и все още не може да повярва на огромния си късмет.

И ето, че няколко дни след раждането Кари показа новородения им син в Инстаграм и дори разкри как са го кръстили. Малкият чаровник вече носи имената Уилфред Лори Никълъс, като годеницата на Борис обясни внимателно значението на всяко едно от тези имена. Уилфред е дядото на Борис, Лори е нейният дядо, а Никълъс е заради двамата лекари, д-р Ник Прайс и д-р Ник Харт, които буквално са спасили живота на минситър-председателя. Припомняме ви, че той бе първият политик в света, който се разболя от коронавирус, а медиците дълго се бореха за живота му, като той бе и интубиран.

Кари Саймъндс не пропусна да благодари на целия екип, който неуморно се е борел за здравето на Борис, заради което днес той е жив и здрав. Самият министър-председател сподели, че най-големият му страх е бил, че няма да може да види сина си и че е възможно да си отиде, преди той да се е родил. Именно тази мисъл му дала сили да се бори.

Прекрасната новина за появата на Уилфред научихме в четвъртък, а щастливото събитие се е случило в сряда. Самият Борис е присъствал на раждането. Той сподели, че със сигурност ще се възползва от възможността да си вземе отпуск по бащинство, но едва след като светът преодолее кризата заради коронавируса. Министър-председателят се върна на работа още в началото на миналата седмица.

Очертава се Джонсън да има натоварен график до края на годината, тъй като е дал обещание на любимата си Кари, че ще се оженят, след като се роди първото им дете.

Четете още: Борис Джонсън стана татко за шести път!

*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как тук: