Режимът на Синди Крофорд: Как супермоделът успява да е супер секси на 54

Вечният еталон за женско изящество, първата манекенка, позирала гола за списание "Плейбой", музата на редица прочути дизайнери - Синди Крофорд, навърши 54 години през февруари, но те определено не ѝ личат.

Един от най-емблематичните модели на 90-те продължава да сияе с неповторимото си излъчване, да бъде все така грациозна и покоряваща, както я помним от дните на нейната младост.

Неведнъж красавицата е споделяла пред медиите тайните на своята изумителна форма, която тя успява да запази до днес. До голяма степен дължи изваяната си фигура както на строгия си хранителен режим, така и на редовните физически упражнения, които спазва от години насам.

View post on Instagram
 


Хранителен режим

Правило номер едно в режима на супермодела е игнорирането на каквито и да било обработени и пакетирани храни.

За закуска често набляга на протеиновите шейкове, а салатата е блюдото, което задължително присъства на обедната ѝ трапеза. Понякога я консумира в комбинация с пилешко.

Вечер Крофорд залага на любимото си суши, ако е навън със семейството си или с приятели. Вкъщи обаче се сервират спагети болонезе, които тя обожава. Компания им правят салатата и зеленчуците.

Що се отнася до сладкишите, Синди признава, че не им е особен почитател. Често обаче манекенката си позволява по някое и друго парченце черен шоколад.

View post on Instagram
 


Тренировъчен режим


Упражненията на звездата се състоят от две части – кардио и силови тренировки, траещи по 20 минути всяка. Често пъти кардиото включва скачане на батут, бягане на пътечка или тичане в парка.

Тренира по три пъти в седмицата. "Кардиото ми трае 20 минути, а след това отделям между 30 и 60 минути за клекове, вдигане на тежести и тренировки за ръцете", споделя Синди.

Пол денсът, или танцуването на пилон, е друго любимо занимание на Крофорд, което тя обича да споделя заедно с приятелки.

View post on Instagram
 


Топмоделът не пропуска и възможностите да катери планини и да се наслаждава на чистия въздух далеч от града.

Преди броени дни пък звездата публикува част от филма "Синди Крауфорд: Оформете тялото си" в Инстаграм, за да насърчи феновете си да тренират по време на социалната изолация. Припомняме, че лентата с нейните физически упражнения излезе през 1992 г. и моментално се превърна в хит по целия свят.

View post on Instagram
 


Четете още: Уникална Синди Крауфорд! Чаровницата с бенката става на 54!